Голлівудська акторка Дженніфер Лоуренс готується стати мамою вдруге
Голлівудська акторка Дженніфер Лоуренс готується стати мамою вдруге

Голлівудська акторка Дженніфер Лоуренс готується стати мамою вдруге

Голлівудська акторка Дженніфер Лоуренс, відома за фільмами “Голодні ігри”, “Люди Ікс: Темний Фенікс” та “Джой”, незабаром стане мамою вдруге. Про це повідомив представник зірки в інтерв’ю виданню Vogue.

На днях 34-річна Лоуренс продемонструвала свій округлий животик під час вечері у Лос-Анджелесі. На даний момент невідомо, на якому терміні вагітності знаходиться акторка, оскільки сама Дженніфер поки не коментувала цю новину.

Відомо, що Дженніфер і її чоловік, мистецтвознавець та директор картинної галереї Кук Мароні, вже виховують дворічного сина на ім’я Сай. Акторка часто ділиться моментами з їхнього життя, демонструючи свою любов до родини.

Успіхи та досягнення Дженніфер Лоуренс

Дженніфер Лоуренс здобула світову популярність завдяки своїй ролі Кітнісс Евердін у франшизі “Голодні ігри”. За свій акторський талант вона отримала безліч престижних нагород, включаючи премію “Оскар” у 2013 році, три премії “Золотий глобус”, премію BAFTA та дві “Премії Гільдії кіноакторів США”.

У 2015 році журнал “Forbes” визнав Лоуренс найбільш високооплачуваною акторкою у світі, що підтверджує її вплив та популярність у голлівудській індустрії.

Вагітність Дженніфер Лоуренс стала приємним сюрпризом для її шанувальників, і всі з нетерпінням чекають новин про нове поповнення у родині акторки.

Теги за темою
чоловік
Джерело матеріала
loader