Легендарний трек What Is Love знову у трендах: чим вражають цього разу
Легендарний трек What Is Love знову у трендах: чим вражають цього разу

Легендарний трек What Is Love знову у трендах: чим вражають цього разу

Трек 90-х років Haddaway – What Is Love свого часу став всесвітньо відомим хітом, а сьогодні повернув собі колишню славу. У матеріалі Show 24 розповідаємо, як стати частиною тренду та на що слід звернути увагу, щоб опинитись у топі популярності.

Спершу, що потрібно зробити, так це переглянути відео, які вже встигли відзняти користувачі. Після цього слід вивчити рухи, які підпадають під трек Haddaway – What Is Love. Саме в цьому і полягає суть тренду. Щоб полегшити процес вивчення, проведіть собі асоціативний ряд зі словами пісні та рухами, вони відповідають одне одному.

Однак це не головна родзинка. Щоб зацікавити потенційну аудиторію слід придумати щось таке, що вирізнятиме з-поміж інших. До прикладу, оскільки наближається свято Хелловіну, то можна обрати собі цікавий тематичний образ і в ньому зняти відео. Також варто спробувати записати ролик з кимось у дуеті. Це може бути трохи важче, адже треба вловити синхронність рухів, однак результат може перевершити всі очікування.

Пропонуємо добірку трендових відео, які можуть послугувати гарним прикладом для пошуку власних ідей.

І, звісно ж, розкриваємо головну таємницю тренду, яка допоможе досягнути популярності. Треба не просто станцювати чи придумати образ, а слід проявити усю харизму та відкритись. Чим щирішими будете у своїй віддачі, тим більше людей захочуть передивлятись саме ваше відео.

Що відомо про трек

Пісня ввійшла у дебютний альбом виконавця Haddaway у 1993 році. У Європі трек став справжнім хітом, а за її межами опустився на дещо нижчі сходинки, однак це не збавило його популярності.

Haddaway – What Is Love: дивіться відео онлайн

What is love у 1994 році принесла артисту дві нагороди німецької премії Echo у категоріях "Найкращий національний сингл" і "Найкращий національний танцювальний сингл".

До слова, пісня стала саундтреком до епізоду "Життя Брайана" з серіалу "My So-Called Life", у 2013 році трек використали у відеогрі Saints Row IV, а одного разу навіть пролунала у серіалі Disney+ "Персі Джексон і олімпійці".

Тож сьогодні тіктокери не просто продовжують популяризувати культуру 90-х, а надають їй нового дихання та інтерпретації.

Теги за темою
музика
Джерело матеріала
loader