На Тернопільщині відбувся форум «Інновації для майбутнього України»
На Тернопільщині відбувся форум «Інновації для майбутнього України»

На Тернопільщині відбувся форум «Інновації для майбутнього України»

На Тернопільщині презентували новітні технології та розробки під час першого науково-технічний форуму-виставки “Інновації для майбутнього України”.

Про це повідомив у Фейсбуці начальник Тернопільської ОВА В'ячеслав Негода, передає Укрінформ.

"Мета зустрічі - створити платформу для обміну ідеями та технологіямиу сфері оборони. Це сприятиме налагодженню партнерств між малими виробниками, волонтерськими ініціативами та військовими структурами, що дозволить ефективніше реагувати на потреби української обороноздатності", - йдеться у повідомленні.

"Виклики, які зараз стоять перед Україною, зобовʼязують шукати інноваційні рішення для перемоги над ворогом. А схожі форуми можуть у цьому неабияк допомогти. Маємо розуміти наші можливості та максимально їх використовувати задля збільшення виробництва необхідної техніки та підтримки інновацій у сфері науки. Ми повинні організувати роботу так, щоб був результат", - зазначив Негода.

Він оглянув виставку, де представили новітні технології та розробки, що можуть суттєво посилити обороноздатність України.

"ОВА продовжить діалог з бізнесом, науковцями, військовими та іншими, щоб знайти прийнятні та ефективні форми взаємодії для досягнення поставлених цілей. Адже сьогодні кожен зацікавлений в перемозі України над ворогом", - підкреслив Негода.

Як повідомляв Укрінформ, у Тернопільській ОВА презентували пріоритетні напрямки розвитку області.

Теги за темою
Технології
Джерело матеріала
loader
loader