Співачка KOLA та її перший сольний концерт у Палаці спорту: як це було
Співачка KOLA та її перший сольний концерт у Палаці спорту: як це було

Співачка KOLA та її перший сольний концерт у Палаці спорту: як це було

19 жовтня в Києві відбулась одна з найгучніших музичних подій цього року — перший великий сольний концерт KOLA. Понад 7 тисяч слухачів зібрались в одному місці, аби в день народження співачки заспівати з нею її улюблені пісні.

Концерт мав назву "Особлива історія про прості речі" і поділився на 3 блоки концертної програми. Перший був про дитинство співачки та історії, з чого все починалось: перших хітів, труднощів та безмежної вдячності. Другий блок складався з ліричних пісень, нових хітів та дуетів, тому на сцені прозвучали найбільш знакові хіти KOLA, такі як “Біля серця”, “Чи разом?, “Тебе-собі”, “Дочекаюсь”, “Літачок” та інші, а також дуетні композиції разом з Alyona Alyona, Артемом Пивоваровим, Мішою Крупіним, Parfeniuk та YAKTAK, які долучились до Насті для виконання спільних треків. Особливо емоційним було виконання треку “Ба”, який KOLA присвятила своїй бабусі та представила не менш чуттєве інтро до нього, а ось під час пісні “Тебе-собі” колега Анастасії зробив пропозицію своїй дівчині, чим розчулив тисячі людей. Третій завершальний блок був наповнений особливим драйвом та енергією, викликаючи особливу посмішку на обличчях слухачів.

Незадовго до концерту KOLA відкрила збір на евакуаційні катери для ГУР МО України і лише в день народження зібрала понад 700 тисяч гривень. Співачка також під час виконання пісні “Дочекаюсь” запросила на сцену дружин, матерів та дочок, які чекають своїх рідних з полону, чим вкотре нагадала важливість підтримувати українських військових і боротися за їхню свободу.

Під час виступу KOLA поділилась: “Я досі не можу повірити, що моя мрія стала реальністю, що тисячі людей в унісон співають мої пісні і ми разом проживаємо ці емоції. Ще рік тому я не могла уявити, що мій день народження може виглядати так. Я вважаю, що найкращою ідеєю було розділити такий особливий день з найбільш особливими для мене людьми. Дякую кожному, хто прийшов, хто підтримував мене, хто допоміг цій мрії здійснитися і, звісно, моїй команді, без якої цей концерт був би неможливим”.

Серед гостей концерту також було чимало зіркових колег Насті, концерт підтримали: Дмитро Монатік з дружиною Іриною, Даша Квіткова, Оля Полякова, Маша Єфросиніна, Олена Голубицька, Наталка Денисенко, Джамала, Анна Трінчер, Нікіта Кісельов, Марта Липчей,  Skylerr, Diana Gloster, Альона Омаргалієва, Adam, Юла, Анатолій Анатоліч, Wellboy та багато інших.

На своїй сторінці в інстаграм співачка KOLA разом з командою вже анонсувала концерт на біс у Палаці спорту та найближчим часом повідомить нову дату проведення великого сольного концерту.

Джамала

Даша Квіткова

Наталка Денисенко

Дмитро Монатік

Маша Єфросиніна

Тімур та Інна Мірошниченки

Альона Омаргалієва

Анатолій Анатоліч

Нікіта Кісельов

Diana Gloster

Adam

Lida Lee

Сергій Лиховида

Мішель Андраде

Руслан Махов

Джерело матеріала
loader
loader