В Україні з'явився недорогий міський електромобіль за $9900
В Україні з'явився недорогий міський електромобіль за $9900

В Україні з'явився недорогий міський електромобіль за $9900

Компактний електрокар Letin Mango Yema сягає всього 3,6 м у довжину та є чотиримісним. Він здатен розвинути 100 км та проїхати 185 км без підзарядки.

В Україну привезли бюджетний китайський електромобіль Letin Mango Yema. Авто оцінили в 9900 доларів. Про нього розповіли на сайті Nextcar.

Запас ходу електрокара становить 185 км

Новий Letin Mango Yema – компактний міський хетчбек А-класу довжиною усього 3,6 м. Його називають конкурентом масового Wuling Hongguan Mini EV. У авто високий капот, вигнута віконна лінія, розкосі фари та ліхтарі.

На передній панелі встановлено два дисплеї

Салон Letin Mango Yema розрахований на чотирьох осіб, а об’єм його багажника становить 185-975 л. Попри те, що модель бюджетна, вона отримала цифровий щиток приладів та 9-дюймовий сенсорний дисплей мультимедійної системи.

Важливо В Україні з'явився новітній доступний електрокросовер Honda із запасом ходу 545 км (фото)

Крім того, комплектація Letin Mango Yema включає кондиціонер, камеру заднього виду, круїз-контроль та систему стабілізації.

Салон розрахований на чотири особи

Китайський електромобіль Letin Mango Yema оснащений мотором на 35 к. с. і 110 Н∙м, а також літій-залізо-фосфатною батареєю ємністю 18,5 кВт∙год. Хетчбек масою 860 кг здатен розвинути до 100 км/год, а заявлений запас ходу становить 185 км. Зарядка електрокара в домашніх умовах займає 6,5 години.

Раніше Фокус розповідав про доступний сімейний електромобіль від General Motors.

Також ми писали про дешевий позашляховий електрокар Hyundai.

Теги за темою
електромобілі авторинок
Джерело матеріала
loader
loader