Відомий блогер Супер Сус опинився в Одеському ТЦК
Відомий блогер Супер Сус опинився в Одеському ТЦК

Відомий блогер Супер Сус опинився в Одеському ТЦК

Відомий український блогер та дігер із ніком Супер Сус був помічений в Одеському ТЦК. На кадрах, які з'явилися в мережі, Віталія Лушкова (справжнє ім'я блогера) сидів у кабінеті та читав щось у своєму телефоні. Кадри публікує УНІАН.

Сам блогер свій візит до Центру комплектування поки що ніяк не пояснив. Ймовірно, це пов'язано із роботою Віталія. З початку повномасштабної війни він частково змінив спрямованість своєї роботи - замість дигерства і так званого треш-контенту, Супер Сус бере участь у зборах для ЗСУ, він також, нарівні з офіцером "Азова" та головою Центру протидії дезінформації РНБО став соведучим спецпроекту "Про війну" ", де обговорюють теми фронту, фейків, мобілізації тощо.

Супер Сус став популярним завдяки своїм шаленим відео під землею. Його фото з брудним обличчям та пляшкою пива в руках стало основою для багатьох мемів. З 2017 року веде свій ютуб-канал,  він неодноразово потрапляв у рейтинги найкращих блогерів країни.

  • Наприкінці вересня блогер Паша Бумчик незаконно залишив Україну після отримання повістки.
  • 6 жовтня стало відомо, що на блогера Ніколаса Карму, який здобув популярність завдяки роликам "Скільки коштує ваш look?", Напали в Полтаві. Після зйомок до нього підійшла група чоловіків і, незважаючи на небажання Карми спілкуватися, вони включили камери та розпитали інфлюєнсера про його ставлення до ЗСУ. Потім один чоловік із компанії приставив пістолет до шиї Ніколаса.
Джерело матеріала
loader