"Він лапав мене": в АПЛ розгорівся секс-скандал через домагання від власника клубу
"Він лапав мене": в АПЛ розгорівся секс-скандал через домагання від власника клубу

"Він лапав мене": в АПЛ розгорівся секс-скандал через домагання від власника клубу

З адвокатом єгипетського мільярдера, який помер у 2023 році, вже зв'язалися 37 осіб. Вони заявляють, що той дозволяв собі неприпустиму поведінку та чіплявся до них.

Деталі скандалу

Йдеться про молодих дівчат, серед яких була й 15-річна. Своєю травматичною історією щодо взаємодії з Мохаммедом Аль-Файєдом поділилася в інтерв'ю The Athletic колишня капітан жіночої команди Фулгема Ронні Гіббонс. Вона звинуватила єгиптянина в сексуальному насильстві та розповіла декілька жахливих історій.

"Говорячи свою правду та розповідаючи нарешті свою історію, я сподіваюся, що це допоможе мені зцілитися та позбутися сорому, збентеження та болю, які я носила в собі довгі роки. Аль-Файєд притягнув мене до себе та спробував поцілувати в губи. Він тримав мої руки, притиснувши їх до боків, щоб я не могла його відштовхнути. Це була позиція контролю, ніби він хотів домінувати наді мною.

Я подумала: "Що мені робити?". У той момент я відчувала величезну відповідальність, адже ми щойно стали професійною командою. Можливо, він навіть висунув язик у мій бік або щось у цьому роді. Я просто пам'ятаю, що мені було фізично погано, дуже погано, коли я йшла звідти", – згадала Ронні.

До слова. Ронні Гіббонс виступала за Фулгем з 1994 по 2003 рік.

Футболістка також повідомила, що під час наступної зустрічі тодішній власник клубу знову не тримав себе в руках. Він дозволяв собі багато зайвого, застосовуючи до неї насильство:

Цього разу він лапав мене. Коли він прощався, він схопив мене, спробував обійняти та поцілувати. Він сказав: "Ти ж не боїшся, правда? Ти не повинна боятися, я нічого такого не зроблю, ти дуже цінна, ти особлива дівчинка".

Зазначається, що у Фулгемі знали, що Аль-Файєд був "небайдужий до молодих білявок" та не дозволяли футболісткам залишатися з ним наодинці. Лондонський клуб наразі повністю підтримує Ронні Гіббонс у справі проти колишнього власника.

Теги за темою
футбол Скандал
Джерело матеріала
loader