Зендая у сміливій сукні відтворила культовий образ Шер 50-річної давнини
Зендая у сміливій сукні відтворила культовий образ Шер 50-річної давнини

Зендая у сміливій сукні відтворила культовий образ Шер 50-річної давнини

Актриса відома своїми сміливими модними рішеннями і гламурними образами. На зірковий захід Зендая прийшла в ефектному вбранні.

Знаменита американська акторка і співачка Зендаяз'явилася у відвертій сукні на 39-й церемонії занесення в Зал слави рок-н-ролу, що відбулася 19 жовтня в Rocket Mortgage FieldHouse в Клівленді, повідомляє DailyMail.

28-річна зірка віддала данину поваги 78-річній Шер, відтворивши її культовий образ 1972 року.

Співачка Шер, 1972 рік
Фото: Getty Images

Зендая продемонструвала свою приголомшливу фігуру в сліпучому вбранні, позуючи для фотографій на зірковому заході. Вона прийшла в довгому білому пальті до підлоги із золотим оздобленням.

Актриса Зендая
Фото: Getty Images

Знявши верхній одяг, зірка "Дюни" блищала в прозорій сукні з ремінцями, прикрашеними хитромудрою вишивкою бісером і яскравими золотими деталями. Її вінтажне вбрання, взяте з осінньої колекції Боба Макі 2001 року, вирізнялося перехресним вирізом-халтером, а також спідницею із заниженою талією і високим розрізом посередині. Актриса доповнила образ золотистого відтінку туфлями на високих підборах і золотими прикрасами. Зендая уклала темні локони прямо, зробивши проділ посередині і нанесла вечірній макіяж.

Зендая
Фото: Getty Images

Судячи з усього, вона перебувала в гарному настрої, позуючи для фотографій з багатьма знаменитостями. Під час заходу нагороди були вручені Шер, Полу Мескалю, Риті Морено і Квентіну Тарантіно.

Раніше, 17 квітня, Зендая в мереживному бюст'є з'явилася на публіці. Актриса продовжує рекламувати свій новий фільм про тенісну зірку. Цього разу вона змінила образи зі спортивною тематикою на розкішне вечірнє вбрання.

Теги за темою
актриса
Джерело матеріала