Матч імені Різника: Шахтар мінімально поступився Арсеналу на "Емірейтс"
Матч імені Різника: Шахтар мінімально поступився Арсеналу на "Емірейтс"

Матч імені Різника: Шахтар мінімально поступився Арсеналу на "Емірейтс"

Арсенал – Шахтар 1:0

Голи: Різник, 29 (ГВВ)
Нереалізований пенальті: Троссар, 77

Матч на "Емірейтс" один із найскладніших для донецького Шахтаря у новому сезоні Ліги чемпіонів. За попередні два тури "гірники" змогли набрати тільки 1 пункт та опинитись у нижній таблиці турніру, повідомляє 24 канал.

Мінімальна поразка у Лондоні

Арсенал, як і належить фавориту протистояння, одразу почав атакувати володіння голкіпера донеччан Дмитра Різника. "Каноніри" мали багато моментів, але "гірники" вдало нейтралізовували атакувальну ланку підопічних Мікеля Артети.

Однак, на 29-й хвилині матчу Мартінеллі ввійшов до штрафної площини Шахтаря та з другої спроби пробив у ближній кут, після чого м'яч влучив у стійку та залетів у ворота від ноги Дмитра різника. 1:0 на користь "канонірів".

Відео автогола Дмитра Різника:

Подальша гра також відбувалась під диктовку лондонського колективу, "гірники" більшу частину матчу відбивались від навал Арсенала. На 76-й хвилині захисник донеччан Валерій Бондар зіграв рукою у карному майданчику своєї команди.

Дмитро Різник став справжнім героєм моменту. На 77-й хвилині він парирував пенальті від Леаондро Троссара. Він дав надію своїм партнерам по команді на позитивний результат, але матч завершився мінімальною перемогою "канонірів".

У підсумку Шахтар знову повертається додому без зароблених очок у Лізі чемпіонів. Арсенал, навпаки, святкує перемогу та закріплюється у верхній частині турнірної таблиці.

Теги за темою
футбол Шахтар Ліга чемпіонів
Джерело матеріала
loader
loader