Барселона – Баварія: онлайн-трансляція матчу Ліги чемпіонів 2024-2025
Барселона – Баварія: онлайн-трансляція матчу Ліги чемпіонів 2024-2025

Барселона – Баварія: онлайн-трансляція матчу Ліги чемпіонів 2024-2025

У середу, 23 жовтня, в Лізі чемпіонів пройдуть дев'ять матчів 3 туру. Центральною зустріччю стане бій на "Камп Ноу", де Барселона прийматиме Баварію, повідомляє 24 Канал.

Дуель грандів

Команда Гансі Фліка яскраво почала сезон. Барса здобула 10 перемог у 12-ти матчах в усіх турнірах, при цьому забивши аж 39 голів. Це дозволяє каталонцям лідирувати у Ла Лізі з триочковим відривом від Реала.

А ось в Лізі чемпіонів стартова поразка від Монако не дає змоги поки розташуватися високо. Після двох турів "блаугранас" на 16-й позиції. На одне місце вище з тими ж трьома балами знаходиться Баварія.

При цьому мюнхенці досі не програвали на внутрішній арені. П'ять перемог та дві нічиї у семи іграх дозволять підопічним Компані лідирувати у Бундеслізі на пару із Лейпцигом.

Де дивитися

Матч Барселона – Баварія онлайн можна буде подивитися на ОТТ-платформі MEGOGO. Початок поєдинку – 23 жовтня о 22:00 (за київським часом). Перед грою транслятор організує студію з експертами, які обговорять зустріч на стадіоні "Камп Ноу".

Сайт 24 Каналу проведе текстову онлайн-трансляцію зустрічі Барселона – Баварія. Тут також будуть опубліковані відео голів та огляд всього матчу з найцікавішими його моментами.

Джерело матеріала
loader