Мод Fallout: Vault 13, що переносить першу гру у четверту, скасований
Мод Fallout: Vault 13, що переносить першу гру у четверту, скасований

Мод Fallout: Vault 13, що переносить першу гру у четверту, скасований

Глобальна модифікація Fallout: Vault 13 призупинена задля «добробуту учасників проєкту». Згодом ком’юніті або самі автори зможуть продовжити, якщо захочуть.

Відключайте рекламу - підтримуйте ITC! Мод Fallout: Vault 13, що переносить першу гру у четверту, скасований - Фото 1

Fallout: Vault 13 знаходився у розробці з 2021 року, але привернув до себе загальну увагу після випуску демоверсії в серпні цього року. Він мав включати п’ять зон відкритого світу, «повністю оновлену систему рівнів», озвучання, повний перелік оригінальних квестів та персонажів Fallout, а також новий контент.

Але навіть попри ажіотаж, викликаний демоверсією, команда розробників не змогла продовжити «через сукупність факторів». У заяві, оприлюдненій у соціальних мережах, засновник та співкерівник проєкту Culinwin пояснює причини.

Мод Fallout: Vault 13, що переносить першу гру у четверту, скасований

«Після довгих роздумів та обговорень ми вирішили офіційно призупинити розробку Fallout: Vault 13. Це було непросте рішення, але ми віримо, що це правильний крок на цьому етапі нашої подорожі».

У наступному дописі Culinwin назвав серед причин вигоряння, кадрове питання та добробут учасників.

Мод Fallout: Vault 13, що переносить першу гру у четверту, скасований

«Fallout: Vault 13 був припинений через комбінацію факторів, включно з вигорянням, труднощами з набором членів команди з потрібними скілами та змінами в особистому житті членів команди. не було ніякої протидії з боку Bethesda. Безперечно, це був амбіційний проєкт, який створювався волонтерами з обмеженими ресурсами. Рішення було прийняте, щоб надати перевагу добробуту членів проєкту».

Хоча Fallout: Vault 13 більше не розроблятиметься нинішньою командою, контент моду як він є буде випущений як збірка на NexusMods «найближчими тижнями» для тих, хто матиме бажання продовжити роботу у майбутньому». Крім того, раніше випущена демонстраційна версія залишатиметься доступною для завантаження.

«Хоча це може означати кінець активного розвитку, це не кінець нашої спільної подорожі. Зрештою, ми плануємо випустити ретроспективу, яка озирнеться на все, чого ми досягли з Fallout: Vault 13, відзначаючи досягнення, засвоєні уроки та пристрасть, яка рухала цим проєктом

Дякую знову за участь у цьому неймовірному досвіді. Ваша підтримка важлива для нас, і я з нетерпінням чекаю, коли спільнота продовжить Fallout: Vault 13».

Окрім Fallout: Vault 13, у розробці залишаються такі глобальні модифікації, як Fallout: London та Fallout: Nuevo Mexico (для New Vegas). Творці першого хочуть створити ігрову студію, щоб робота покривала витрати, а другий щойно прокинувся з забуття з новим трейлером.

Джерело: Eurogamer

Джерело матеріала
loader
loader