Найкращий гравець чемпіонату світу з футболу-2010 дебютує в тенісі
Найкращий гравець чемпіонату світу з футболу-2010 дебютує в тенісі

Найкращий гравець чемпіонату світу з футболу-2010 дебютує в тенісі

Ексфутболіст збірної Уругваю Дієго Форлан виступить на тенісному турнірі ATP Challenger в Монтвідео у парному розряді.

Як повідомляє BTU, 45-річний Форлан, який ставав найкращим гравцем чемпіонату світу-2010, в юніорському віці Форлан також займався тенісом і подавав великі надії, але зрештою обрав своїм основним спортом - футбол.  

45-річний Дієго Форлан відомий виступами за «Манчестер Юнайтед», мадридський «Атлетико» і міланський «Інтер» завершив футбольну кар'єру 2019 року. На чемпіонаті світу 2010 року в ПАР він став найкращим бомбардиром турніру і допоміг своїй збірній дійти до півфіналу.

Після закінчення професіональної футбольної кар'єри Форлан брав участь у ветеранських тенісних турнірах ITF.

«Спочатку я грав із найкращими тенісистами нашого клубу і різними гравцями з усього Уругваю, і їм було легко мене обігравати. Але потім їм ставало дедалі складніше і тепер, я вже можу їх перемагати. На наших клубних турнірах я завжди програвав у першому колі, а тепер почас вигравати», - сказав Дієго.

На «челленджері» у Монтевідео Дієго Форлан виступить у парі з 32-річним аргентинцем Федеріко Корією, який посідає нині 101-ше місце в одиночному рейтингу АТР (найвищий його рейтинг - №49).

Зазначимо, що Форлан не перший футболіст, який після завершення кар'єри пробує сили на професіональному тенісному турнірі. 2017 року на «челленджері» у Мілані виступив легендарний захисник збірної Італії та клубу «Мілан» Паоло Мальдіні.

Змагання ATP Challenger Tour у Монтевідео відбудуться 11-17 листопада. Призовий фонд турніру - $133,250.

Фото: btu.org.ua.

Теги за темою
Теніс
Джерело матеріала
loader