«Ми почали разом жити у 2021 році». Нова кохана ексміністра Кулеби розповіла історію їхнього знайомства
«Ми почали разом жити у 2021 році». Нова кохана ексміністра Кулеби розповіла історію їхнього знайомства

«Ми почали разом жити у 2021 році». Нова кохана ексміністра Кулеби розповіла історію їхнього знайомства

Українська бізнесвумен Світлана Павелецька, кохана ексміністра закордонних справ України Дмитра Кулеби розповіла, що їхнє знайомство відбулося понад 20 років тому. Однак, тоді все обмежилося лише спілкуванням. Цим вона поділилася в інтервʼю журналістці Раміні Есхакзай.

Пара познайомилися в 2003 році в університеті Шевченка, коли обидва були ще студентами. Кулеба тоді навчався на останньому курсі, і був тренером команди, до якої входила Світлана.

«Тоді щось, скажімо так, спалахнуло, але на той момент я вже рухався в житті іншим шляхом, Свєта теж шукала щось інше в житті», – розповів Кулеба. 

Після випуску спілкування майбутньої пари припинилося. Та в 2014 році, Павелецька зверталася до Кулеби по роботі, як до посла з особливих доручень.

«Я працювала на телеканалі 1+1, ми запускали як один із методів боротьби з російською пропагандою телеканал Ukraine today. Мій шеф сказав, щоб я поспілкуватися з Дмитром як із послом з особливих доручень. Ми зустрілися, поспілкувалися по роботі, та й усе», – пригадала обраниця ексміністра.

Однак, романтична історія Кулеби та Павелецької розпочалася, коли дипломат вирішив написати власну книгу. 

«Зустрілися, і якось усе спочатку було про книгу, а потім стало про любов. Ну, як починаються стосунки у двох дорослих людей? Так вони в нас і почалися. А разом ми почали жити у 2021 році. Скоро три роки, як з'їхалися», – зізналася пара.

«Я знаю, ти нічого не напишеш. А я напишу, що пишаюся тобою. Пишалася кожну секунду до, пишаюся зараз і пишатимуся кожну секунду після. Просто як українка. А як твоя дівчина – кохаю безмежно. І дякую за кожну мить і для мене, і для нас», – написала Павелецька.

До слова, у 2023 році Павелецька розсекретила роман з Кулебою та розмістила в Iнстаграмі пост, у якому заявила, що він змінив її життя.

До слова, про роман колишної директорки по маркетингу телеканалу «1+1 media» та співвласника книжкового видавництва «Книголав» Світлани Павелецької та ексочільника Міністерства закордонних справ Дмитра Кулеби почали говорити наприкінці грудня 2021 року. Журналісти сфотографували Дмитра та Світлану в центрі столиці. Вони йшли під руку, щоб пообідати у ресторані біля будинку міністра закордонних справ. На той момент глава МЗС ще був офіційно одружений та виховував двох дітей. Світлана Павелецька розлучена, в неї є син.

Джерело матеріала
loader
loader