Pixel 6 знову в біді: деякі смартфони «вмерли» після оновлення до Android 15
Pixel 6 знову в біді: деякі смартфони «вмерли» після оновлення до Android 15

Pixel 6 знову в біді: деякі смартфони «вмерли» після оновлення до Android 15

Pixel 6 знову в біді: деякі смартфони «вмерли» після оновлення до Android 15 - Фото 1

Деякі власники Pixel 6 повідомляють, що їхні смартфони — «повністю мертві» після отримання Android 15.

З моменту випуску Android 15 для телефонів Pixel минув майже тиждень, однак чи не одразу почали з’являтися повідомлення про помилки. Як зазначає Android Police, оновлення фактично призвело до повної непридатності пристроїв Pixel 6, посилаючись на дописи користувачів у Reddit.

Двоє власників зазначили, що телефони були заблоковані після ввімкнення функції Private Space й описали свої телефони як «повністю мертві» — типові методи усунення несправностей, такі як утримання кнопок живлення та зменшення гучності або підключення до комп’ютера, не дають результатів.

  • «Просто надаю інструкцію будь-кому, хто має Pixel 6. Не вмикайте функцію Private Space, якщо оновлюєтеся до Android 15. Мій Pixel 6 заблокований. Я не можу увімкнути телефон або перезавантажити його за допомогою методів, наданих Google. Він повністю мертвий», — написав користувач з ніком GegoByte.
  • «Я оновив свій Pixel 6 і тепер він повністю розряджений. Раджу зачекати з оновленням до Android 15. Акумулятор не роздутий, ємність 91%… На жаль, моя гарантія закінчилася 2 роки тому», — додав користувач Homer_95.

Сайт PhoneArena зазначає, що подібні звіти з’являлись рік тому після оновлення до Android 14. Утім йшлося лише про помилку зі зберіганням файлів — фактично після оновлення суттєво скорочувалось доступне сховище, а смартфони інформували про «брак пам’яті на пристрої», перешкоджаючи доступу до файлів або фотографій.

Презентовані у 2021 році Google Pixel 6 і 6 Pro, хоча й хвалили початково за дизайн та спеціальний чип Tensor, швидко завоювали репутацію пристроїв, схильних до помилок: були проблеми з незапланованим перезавантаженням, а також з Wi-Fi(повідомляли й про пожовтіння фірмових чохлів та отримання Android 12 замість Android 13, але то вже інша історія). Торік у липні аналітики TradingPlatform  звітували, що 36% власників смартфонів Google розглядають можливість переходу на інший бренд через поточні проблеми.

Pixel 6 знову в біді: деякі смартфони «вмерли» після оновлення до Android 15 - Фото 2
Джерело матеріала
loader