Путініста Кіркорова перевірять на зв'язок із ЛГТБ
Путініста Кіркорова перевірять на зв'язок із ЛГТБ

Путініста Кіркорова перевірять на зв'язок із ЛГТБ

Кіркоров став зіркою чергового скандалу.

Російський співак Філіп Кіркоров, який у захваті від страшного терористичного вторгнення РФ в Україну, оскандалився черговою витівкою.

Зокрема, під час шоу, Кіркоров видав ганебний і паскудний віршик, який розсмішив ведучих шоу. Однак, як повідомляє пропагандистський телеграм-канал Не Малахов, Кіркорову так легко цього разу не вдалося відбутися.

Так, російські православні активісти після скандальної витівки Кіркорова подали на нього заяву в поліцію за пропаганду ЛГБТ серед неповнолітніх.

Хто такий Філіп Кіркоров?

Філіп Кіркоров - радянський і російський естрадний співак, Народний артист РФ (2008). У 2008 році також отримав звання Народного артиста в Україні, але у 2023 формально був його позбавлений через підтримку російської агресії. Учасник безлічі скандалів, зокрема й "голої" вечірки Анастасії Івлєєвої в грудні 2023 року, яка спричинила хвилю "скасування" популярних артистів у країні-окупанті.

Тепер на скандаліста чекають перевірки і, можливо, скоро буде винесено рішення не на його користь.

Новини шоу-бізнесу в Україні та в світі:

Раніше путініст Кіркоров зганьбився перед дочкою Ані Лорак на вечірці, присвяченій Дню народження дівчинки. Філіп був запрошений на свято, оскільки є хрещеним Софії.

Також Примадонн влаштував розбірки на зйомках нового кліпу. Причина невдоволення Кіркорова здивувала навіть його колегу, який буквально сторопів через дріб'язковість співака.

Вас також може зацікавити:

Джерело матеріала
loader