Слава Дьомін зізнався, що було між ним та Лесею Нікітюк
Слава Дьомін зізнався, що було між ним та Лесею Нікітюк

Слава Дьомін зізнався, що було між ним та Лесею Нікітюк

Відомий шоумен уперше прокоментував чутки про роман із Леді Ле.

Після того, як у 2021 році український ведучий та інтерв'юер Слава Дьомін оголосив про розставання з дружиною, йому приписували романи з безліччю відомих жінок. Про почуття до деяких із них шоумен розповідав сам, чутки про інших так і залишилися нерозкритими.

Наприклад, свого часу Дьоміна підозрювали в романтичних стосунках із ведучою Лесею Нікітюк - вони працювали разом, і оточення нібито помітило між ними іскру.

Що ж було насправді між ним і Лесею, Слава розповів у нещодавньому коментарі для Люкс ФМ. Чутки про роман він рішуче спростував, оскільки Нікітюк належить не до того типу жінок, який його приваблює.

"Романтичних стосунків з Лесею у нас не було. Бо ми все ж з нею трошки різні. Вона дівчина, яка часто змінює настрій. А мені не дуже подобаються саме такі дівчата. Останнім часом я говорю, що мені важливо не "лікувати" людину, не змінювати її під себе", - каже шоумен.

При цьому Слава Дьомін зазначає, що зараз перебуває у стосунках, формат яких його влаштовує: "Зараз у мене є вільні стосунки. І ця людина така, яка є. І ми йдемо паралельно. Це найголовніше у стосунках".

Хто такий Слава Дьомін

Слава Дьомін - український телеведучий, шоумен, автор власного шоу на YouTube "Слава+", де до нього в гості заходять відомі українські особистості. Шоумен був одружений з Ксенією Міщенко. Пара провела у шлюбі 13 років і розірвала стосунки 2021 року. Але офіційно розлучення вони не оформили.

Ведучий зізнався, що їм ліньки йти до РАЦСу та заповнювати документи. Слава та Ксенія, як вони самі зазначили, залишилися друзями та виховують спільного сина.

Слава Дьомін народився у Львові й у нього було важке дитинство. Його мати била ведучого за будь-яку провину, а тепер він змушений платити їй аліменти.

Хто така Леся Нікітюк?

Леся Іванівна Нікітюк - українська телеведуча, журналістка, акторка, блогерка. Колишня ведуча телепередачі Орел та Решка. Після повномасштабного нападу Росії на Україну Леся Нікітюк почала випускати на Youtube пародійні пісні ("Сіла птаха", "Пісня про крейсер "Москва", а також - разом зі Степаном Гігою - "Цей сон"), повідомляє Вікіпедія.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що будинок блогерки-мільйонниці та "супермами" Яни Доги побили уламки "шахеда" під час нічної атаки окупантів на столицю 21 жовтня.

Також популярний шоумен Даніель Салем отримав посвідчення учасника бойових дій, і розповів, чому більше не шукає відповіді на питання про свою життєву місію.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader