У Києві розпочались зйомки передноворічної комедії «Збори ОСББ»
У Києві розпочались зйомки передноворічної комедії «Збори ОСББ»

У Києві розпочались зйомки передноворічної комедії «Збори ОСББ»

Стрічка від студії «Мамахихотала» та United Heroes вийде на великі екрани вже 12 грудня 2024 року.

У Києві розпочались зйомки передноворічної комедії про сусідів «Збори ОСББ» від студії «Мамахихотала» та United Heroes. Про це повідомила комунікаційна команда проєкту.

За сюжетом, жителі звичайного будинку збираються, щоб обговорити купівлю спільного генератору на зиму. Однак його потужності на всіх не вистачить, а питання «кого залишити без тепла» загострює старі конфлікти та провокує сварки, що переростають у непримиренне протистояння. 

У Києві розпочались зйомки передноворічної комедії «Збори ОСББ» - Фото 1

«Коли я читав сценарій, то щиро посміхався. Для мене це найголовніша ознака живої історії. Я думаю, що жанр комедія — потрібний у наш час. Точніше я б назвав — сатирична комедія. Сатира не над кимось, а над самим собою.

Погодьтесь, інколи нам складно брати на себе відповідальність, значно легше знайти когось, хто зробить щось за нас. Особливо це питання стосується колективу. В колективі завжди легше запропонувати, ніж виконати. А знайти спільний знаменник, коли навколо абсолютно різні люди — це ще те випробування. "Збори ОСББ" — це історія саме про це», — розповів виконавець однієї з центральних ролей Олександр Рудинський.

Ролі у комедії також виконають актори Марія Рудинська, Ангеліна Самчик, Ігор Портянко, Михайло Кукуюк, Ольга Сумська, Ніна Набока, Віктор Жданов, Антоніна Хижняк. Окрім цього, глядачі побачать у стрічці стрімера та інфлюенсера Мішу Лебігу та інфлюенсера, актора, автора і ведучого юткб-шоу «20:23» Євгена Яновича.

«Мені здається, що такого ще не було: ні по строках реалізації, ні по зібраному акторському складу, ні по ступеню актуальності. Це точно те, на що я б і сам пішов в кінотеатр. Чекайте! Бо у мене, наприклад, є гарна чуйка, що може вийти дуже близьке нам всім кіно», — прокоментував Янович.

Режисер проєкту — Мітя Шмурак, а продюсери — Іван Мелашенко, Єгор Олесов та Павло Черепін («Кібервійна 2022»). Дистрибутором фільму є компанія Green Light Films.  

Стрічка вийде на великі екрани вже 12 грудня 2024 року.

Фото надала комунікаційна команда

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги за темою
Новий рік
Джерело матеріала
loader