На Київщині вилучили контрафактне пальне на 2 млн
На Київщині вилучили контрафактне пальне на 2 млн

На Київщині вилучили контрафактне пальне на 2 млн


Автозаправні станції працювали без дозвільних документів, зокрема ліцензії на роздрібну торгівлю пальним, сертифікатів якості на пальне та документів про його походження.

У Київській області викрили діяльність трьох нелегальних АЗС у Київській області. Під час обшуків було вилучено 12 тонн контрафактного пального, готівку та обладнання на загальну суму близько 2 млн грн. Про це пресслужба БЕБ у вівторок, 22 жовтня.

Детективи БЕБ провели обшуки на трьох автозаправних станціях та зафіксували порушення вимог законодавства. Зокрема станції працювали без дозвільних документів, зокрема ліцензії на роздрібну торгівлю пальним, сертифікатів якості на пальне та документів про його походження.

Крім того, на АЗС були відсутні реєстратори розрахункових операцій.

 

 

Детективи вилучили 12 тонн контрафактного дизеля та бензину марки А-95, готівку, отриману від реалізації пального, а також обладнання – шість модульних станцій для заправки автомобілів пальним та скрапленим газом.є

Загальна вартість вилученого майна становить близько 2 млн гривень.

Наразі досудове розслідування за ч.1 ст. 204 Кримінального кодексу України триває, встановлюється повне коло осіб причетних до незаконної діяльності.

Раніше детективи Бюро економічної безпеки України припинили незаконну діяльність з виготовлення бензину та дизелю на території Київської області.

Нагадаємо, у Територіальному управлінні Бюро економічної безпеки в Київській області запобігли розтраті майже 204 млн грн з місцевого бюджету під час проведення тендеру з реконструкції будівлі школи.

Раніше повідомлялося, що викрито схему привласнення мільйонів на огляді пошкоджених РФ об’єктів.



Теги за темою
Київська область
Джерело матеріала
loader
loader