У Варшаві виступить харківський кросовер-оркестр PRIME Orchestra
У Варшаві виступить харківський кросовер-оркестр PRIME Orchestra

У Варшаві виступить харківський кросовер-оркестр PRIME Orchestra

У Варшаві 27 жовтня виступить відомий український кросовер-оркестр PRIME Orchestra.

Колектив із Харкова представить на арені Ursynow нову програму ROCK Sympho Show, передає Укрінформ із посиланням на організаторів.

Виступ відбудеться у межах європейського туру оркестру. Прозвучать хіти гуртів Europe, Guns Nʼ Roses, Led Zeppelin, Metallica, Scorpions, Queen, Aerosmith, Bon Jovi, AC/DC, Muse, SOAD, Nirvana, RHCP, Оззі Осборна та інших.

«Ці твори зазвучать по-новому завдяки унікальному симфонічному кросовер-оркестру. На глядачів чекатиме потужне поєднання рок-бенду, хорової групи, чудових вокалістів під керівництвом харизматичного диригента», - зазначають організатори.

Зібрані на концертах кошти спрямовуються на допомогу людям, які страждають від російської агресії в Україні. Зокрема, раніше оркестр купив і відправив до Харкова дві карети "швидкої допомоги", була надана допомога організаціям з порятунку тварин. Для реабілітаційного центру “Незламні” у Львові оркестр постійно відправляє кошти на придбання медичного обладнання для відновлення поранених. Також спеціальний автобус з гідророліфтом та реабілітаційні тренажери для відновлення рухомості придбано оркестром для ампутаційних поранених, що проходять лікування у Київській клінічній лікарні. Нещодавно на зібрані завдяки концертам кошти відправлено до зони бойових дій повністю обладнаний «Мобільний шпиталь».

Фото: Facebook / PRIME Orchestra 

Теги за темою
Польша музика
Джерело матеріала
loader