Вже не бабине, а прабабине літо: синоптикиня прогнозує тепло на найближчі дні
Вже не бабине, а прабабине літо: синоптикиня прогнозує тепло на найближчі дні

Вже не бабине, а прабабине літо: синоптикиня прогнозує тепло на найближчі дні

Поки синоптична ситуація істотно не міняється. На найближчі сім днів погоду в Україні визначатиме антициклон.

Найбличими днями в Україні буде триматися тепла погода, яка вже нагадує не бабине літо, а "прабабине". Про це в своєму фейсбуку написала синоптикиня Наталка Діденко.

"Поки синоптична ситуація істотно не міняється. Поки що синоптичний статус кво. Єдине — завтра в західних областях дещо збільшиться хмарність і навіть ймовірні кілька крапель якогось невпевненого в собі невеликого дощу", — прогнозує вона.

Також Наталка Діденко зазначила, що на Лівобережжі посилиться вітер до 8-12 метрів за секунду.

"Вже якесь не бабине, а прабабине літо виходить", — написала вона.

Синоптик Ігор Кібальчич заявив, що на найближчі сім днів погоду у нашій країні визначатиме антициклон. Очікується високий атмосферний тиск та практично повна відсутність опадів.

Нічні показники температури повітря очікуються досить низькими, місцями нижче 0 °С, проте вдень незначна хмарність дозволить повітрю прогріватися до комфортних +10…+17 °С, що трохи вище за кліматичну норму. Крім того, у багатьох регіонах країни можуть спостерігатися тумани, які є типовим явищем погоди для цієї пори року.

Нагадаємо, що в Києві від 14 жовтня почали підключати до тепла лікарні, школи, дитячі садки та заклади соціальної сфери міста. Столична влада орієнтується на погоду, щоб підключати до тепла багатоквартирні будинки.

Теги за темою
прогноз погоди
Джерело матеріала
loader