«Блейд» мертвий?
«Блейд» мертвий?

«Блейд» мертвий?


 Студія Disney прибрала зі свого репертуарного плану кінокомікс «Блейд», який мав вийти 7 листопада 2025 року. Ні для кого це не стало несподіванкою, адже фільм так і не пройшов етап написання сценарію, тому встигнути закінчити його до запланованого дня було, м'яко кажучи, важкувато. Але замість того, щоб оголосити нову дату прем'єри (як це було в попередні роки), студія просто видалила фільм із графіку релізів. Через це почалися розмови: чи не набридло Кевіну Файґі працювати над проблемним проєктом?

 Ребут відомого фільму Marvel за участі Веслі Снайпса вперше анонсували на San Diego Comic-Con у 2019 році, головну роль мав виконати дворазовий лауреат «Оскара» Магершала Алі. Виробництво і розробка «Блейда» зіткнулися із затримками через пандемію, страйки у кіноіндустрії та зміну двох режисерів і шести сценаристів. Тим часом Веслі Снайпс з'явився в камео у найкасовішому фільмі з рейтингом R за всю історію — «Дедпул і Росомаха».

 Замість цього компанія Disney 7 листопада 2025 року випустить «Хижака: Пустки» від 20th Century Studios. Спочатку планувалося, що фільм, як і його попередник «Здобич», дебютує ексклюзивно на Hulu. Але «мишачий дім», натхненний успіхом «Чужого: Ромул», вирішив перемістити прем'єру в кінотеатри. Режисером цього проєкту виступає Ден Тратенберґ («Вулиця Монстро, 10»), а головну роль виконає Ель Фаннінґ («Неоновий демон»).

 Крім того, три невідомі фільми Marvel заплановані на 18 лютого 2028 року, 5 травня 2028 року та 10 листопада 2028 року. Можливо, серед цих дат ховається «Блейд»?

Тегі: дати прем'єр
Джерело: Deadline
Джерело матеріала
loader
loader