Чоловіка судитимуть за скоєння розбійного нападу в столичному ресторані
Чоловіка судитимуть за скоєння розбійного нападу в столичному ресторані

Чоловіка судитимуть за скоєння розбійного нападу в столичному ресторані

Чоловіка судитимуть за скоєння розбійного нападу в столичному ресторані - Фото 1

Нападник, будучі колишнім співробітником закладу, прийшов до кафе та через минулий конфлікт з керівництвом почав погрожувати адміністраторці ножем. Надалі порушник відібрав у дівчини два мобільні телефони та втік. За скоєне йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, що подія трапилась у одному із ресторанів Шевченківського району. Тоді до поліції надійшло повідомлення про розбійний напад у закладі.

Під час проведення досудового розслідування правоохоронці зʼясували, що 41-річний нападник раніше був співробітником даного закладу, проте не продовжив роботу далі через конфлікт з керівництвом.

Ввечері фігурант прийшов до ресторану та вчинив конфлікт із адміністраторкою. Спочатку зловмисник почав погрожувати дівчині ножем, після чого забрав два мобільні телефони та втік з місця події. Співробітники поліції оперативно затримали підозрюваного та вилучили речові докази – ніж та викрадені гаджети.

За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури міста Києва слідчі повідомили фігуранту про підозру за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України – розбій, вчинений в умовах воєнного стану.

Наразі досудове розслідування завершено та матеріали кримінального провадження скеровано до суду. На час слідства порушник перебував під вартою, за скоєне наступні п’ятнадцять років він може провести за ґратами.

Відділ комунікації поліції Києва 

Tweet
Джерело матеріала
loader
loader