Діва Монро розповіла про свій похід до ТЦК та чи придатна до військової служби
Діва Монро розповіла про свій похід до ТЦК та чи придатна до військової служби

Діва Монро розповіла про свій похід до ТЦК та чи придатна до військової служби

Також блогерка поділилася, як пройшла ВЛК та оновила дані.

Популярна блогерка Монро розповіла про свій похід до ТЦК, а також зізналась, чи придатна до військової служби.

За документами зірка Мережі є чоловіком. Блогерці було необхідно оновити військовий квиток, тож вона пішла до ТЦК. Знаменитість зізнається, що спочатку боялася, але врешті в неї залишився позитивний досвід. Монро говорить, що в ТЦК її ніхто не цькував, а навпаки – допомогли. Звичайно, була тяганина з документами, черги, блогерка декілька разів проходила ВЛК, але її це "не злякало".

"Перед візитом я хвилювалася, навіть боялася, бо в мене є певні емоційні травми, які зі мною роками. Але прийшла – мені допомогли. Ніхто не тикав пальцями. Коли чую зараз негативні історії про ТЦК, стає дуже сумно. В мене є досвід спілкування з цією структурою – і він дуже позитивний. Усе було в межах закону. Так, черги, довга тяганина з документами. І мені довелося проходити не один огляд ВЛК. Але мене цим не злякаєш. І я не помітила, що в ТЦК когось тягли за руки", - розповіла блогерка в інтерв'ю Oboz.ua.

Діва Монро також поділилася, що оновила документи та зареєструвалася в "Резерві", адже діяла в межах закону. Щоправда, блогерка з певних медичних обставин виключена з військового обліку, тож могла цього не робити.

"Я виключена з військового обліку через певні медичні обставини, але всі мої документи є в мобільному додатку "Резерв". У принципі, як мені пояснили, могла й не оновлювати дані, але зробила це. Щоб бути в межах закону – це передусім потрібно мені", - додала блогерка.

  • Гурт "Океан Ельзи" приголомшив, скільки коштів зібрав для ЗСУ з п'яти концертів у Києві
  • Помер зірка "Рятівників Малібу" Майкл Ньюман після 18 років боротьби з тяжкою хворобою
  • Даша Астаф'єва на рідкісному фото показалася з мамою та привітала її з особливим святом
Джерело матеріала
loader