Як оновити електромережу вдома: 5 важливих змін
Як оновити електромережу вдома: 5 важливих змін

Як оновити електромережу вдома: 5 важливих змін

Як пише SampleBoard, хоча всі ці оновлення однаково важливі, такі речі, як старі електрощити та несправна проводка, можуть стати серйозною проблемою. Як оновити електромережу вдома, розповідаємо далі.

Оновіть щиток

З розвитком технологій вдома стає все більше електроприладів, що підвищує рівень споживання енергії.

Якщо у вашому будинку є старий електричний щиток, він може важко витримувати постійний ріст навантаження, тож важливо його замінити на більш новий та потужний пристрій.

Захистіть розетки від дітей

Це просте оновлення вкрай важливе, якщо ви маєте чи плануєте дітей. Захистити розетки від малечі можна спеціальними кришками чи іншими девайсами, які не дозволять маленьким мешканцям бавитися з електрикою.

Інновації та сучасні технології – важливі для нашого комфорту. Переконайтесь у цьому самі, встановивши газовий котел Condens 2300i W від Bosch. Перевірена якість. Максимальна продуктивність. Стильний дизайн та можливість керування зі смартфону. І все це за вигідною ціною.

Перейдіть на світлодіодне освітлення

Світлодіодні лампи можуть заощадити до 80% витрат на освітлення порівняно з лампами розжарювання, галогенними та компактними люмінесцентними лампами.

Крім того, вони служать у п’ять разів довше, ніж інші варіанти, мають гнучкі конструкції освітлення та є екологічними.

Замініть проводку

Деякі старі будинки мають електричні системи, які ремонту не підлягають, тому важливо їх повністю змінювати. Якщо вам випаде шанс зламати стіни, ви будете шоковані тим, наскільки застарілою та небезпечною може бути електропроводка.

Установіть домашню систему захисту від перенапруги

Перепади напруги можуть пошкодити всі домашні прилади, включаючи холодильники, кавоварки, посудомийні машини та телевізори. Саме тому важливо мати надійну систему захисту. Вона контролюватиме потік струму до електричних приладів у всьому будинку й дозволить уникнути проблем з технікою.

Джерело матеріала
loader
loader