Чоловік прокинувся після коми, втративши 39 років життя
Чоловік прокинувся після коми, втративши 39 років життя

Чоловік прокинувся після коми, втративши 39 років життя

63-річний італієць після ДТП втратив пам’ять про останні 39 років свого життя, уявивши, що він молодий і живе в 1980-х.

Мешканець Риму Лучано д’Адамо прокинувся після коми, спричиненої ДТП у 2019 році, втративши спогади про останні 39 років свого життя.

За даними RAI, чоловік був переконаний, що йому 24 роки і він живе у 1980-х.

Коли він прийшов до тями, не впізнав ані свою дружину, ані сина. Під час першої зустрічі з дружиною він думав, що до нього прийшла мати. “Вона назвала мене “Лучано”, і я здивувався, звідки вона знає моє ім’я”, – згадує він. Коли з ним заговорив 35-річний син, чоловік не міг зрозуміти, як ця людина може бути його дитиною.

Коли Лучано побачив своє відображення в дзеркалі, він не зміг впізнати себе і почав кричати від шоку. Лише після пояснень медиків він зрозумів, що потрапив у аварію в 2019 році, а не у 1980-му, як йому здавалося через травму голови.

Зараз, за допомогою родини та психологів, Лучано намагається відновити своє життя і наново будувати стосунки з дружиною. Однак цей процес дається важко: чоловік не впізнає багатьох знайомих і друзів.

Раніше повідомлялося, що Мадонна зізналася, що провела два дні в комі. Це сталося, коли її госпіталізували з бактеріальною інфекцією.



Теги за темою
Італія чоловік
Джерело матеріала
loader