Netflix запустить мобільну гру у слова
Netflix запустить мобільну гру у слова

Netflix запустить мобільну гру у слова

У грі для заохочення зринатимуть мотивуючі цитати з TED Talks.

Стримінговий сервіс Netflix випускає мобільну гру-головоломку у слова. Гра TED Tumblewords стане доступною за підпискою користувачам Android та iOS 19 листопада. Про це повідомлиа компанія.

TED Tumblewords — мінімалістична гра-головоломка, розрахована на виконання за кілька хвилин. У грі на маленькій сітці представлені літери, з яких потрібно скласти якомого довші і складніші слова, щоб обіграти суперника. Ним може бути або бот TED, або хточь з гравців, чиї результати є порівнюваними. Надихаючі цитати з TED Talks запрошують користувача до гри, даючи додатковий поштовх для вирішення наступного завдання.

Netflix запустить мобільну гру у слова - Фото 1

мобільна гра TED Tumblewords

Користувачу на вибір пропонуються різні теми, як «Наука в кіно», «Психологія забобонів», «Здоров’я» та багато інших. Пропонується щодня грати тричі для підвищення свого рейтингу, а також можна буде за найвищий бал у щоденній шістці.

  • Читайте також: Бібліотеку Netflix Games поповнить ще майже сотня нових відеоігор

Фото: гра TED Tumblewords / Netflix

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Долучитись
Теги за темою
Netflix
Джерело матеріала
loader