Opel презентував оновлений кросовер Mokka
Opel презентував оновлений кросовер Mokka

Opel презентував оновлений кросовер Mokka

Популярний кросовер Opel Mokka пройшов планове оновлення. Йому підкоригували екстер’єр, а ще покращили оснащення.

Mokka залишився впізнаваним, зберігши фірмову стилістику виконання та пропорції. Кросовер отримав підкориговані фари та задні ліхтарі (у них змінили графіку), і нові бампери. Ще для моделі запропонували нові колісні диски з ефектнішим дизайном і розширили палітру кольорів для кузова. А у версії GS з’явилися темні глянцеві накладки на кузові, які надають спортивної елегантності.

Чимало змін відбулося і в салоні кросовера, і тепер він виглядає чіткіше. Тут встановили нове рульове колесо, мультимедійну систему з підтримкою бездротових Android Auto та Apple CarPlay та покращеним 10-дюймовим екраном. Також зменшили кількість фізичних кнопок й перемикачів, віддавши перевагу сенсорним. Новинку можна буде придбати у комплектаціях «Edition» та «GS».

Opel презентував оновлений кросовер Mokka - Фото 1

Оновлений Opel Mokka буде доступний з бензиновим двигуном і гібридною установкою, а також у повністю електричній версії. Базовою є версія з 1,2-літровим турбодвигуном потужністю 136 к.с. Гібрид на його основі додає 28 к.с. потужності. Mokka Electric доступний тільки з електромотором на 156 к.с. Запас ходу у 403 км забезпечує батарея на 54 кВтг. Компанія вже відкрила замовлення на новинку, постачання якої розпочнеться наприкінці року.

/
Opel презентував оновлений кросовер Mokka - Фото 2
Opel презентував оновлений кросовер Mokka - Фото 3
Opel презентував оновлений кросовер Mokka - Фото 4
Джерело матеріала
loader