Родичі на похороні побачили у труні незнайомця в одязі їхнього дідуся
Родичі на похороні побачили у труні незнайомця в одязі їхнього дідуся

Родичі на похороні побачили у труні незнайомця в одязі їхнього дідуся

Сім'я подала позов до суду, вимагаючи компенсації за пережитий стрес та наругу над тілом покійного Еддісона Дженкінса.

Родина із США подала позов до суду на похоронне бюро, яке начебто переплутало 81-річного Еддісона Дженкінса, який пішов з життя у лютому 2023 року, з тілом іншим чоловіком. Коли вдова та діти покійного підійшли до труни, аби віддати останню шану, то з жахом усвідомили, що це не їхній родич. Про це пише видання People.

Родичі Еддісона відразу повідомили похоронне бюро Boyd Funeral Home з Нью-Джерсі (США) про плутанину, але співробітники компанії запевнили, що тіло насправді належить їхньому дідусеві й проігнорували скаргу.

Сім'я подала позов до суду, вимагаючи компенсації за пережитий стрес та наругу над тілом померлої людини. У матеріалах справи стверджується, що 17 лютого (за день до запланованої панахиди) родичі відвідали похоронне бюро для прощання, але були "засмучені, розгублені та спустошені", побачивши у труні тіло чужого чоловіка, одягненого в речі покійного Дженкінса.

Еддісон Дженкінс пішов з життя у лютому 2023 року
Фото: Boyd Funeral Home

Через день, коли мала відбутися офіційна церемонія прощання з дідусем, члени сім'ї попросила директора похоронного бюро ще раз відкрити труну — і цього разу там був їхній дідусь.

"Те, що сталося з родиною Дженкінсів, викликає тривогу та осуд. Виставляти їх на посміховисько після плутанини з тілом покійного містера Еддісона — це жорстоко й негідно", — стверджує адвокат Майкл Шоу, який представляє інтереси сім'ї у суді.

Повідомляється, що журналісти видання пильно стежать, чим закінчиться ця прикра історія.

Нагадаємо, раніше Фокус писав, що ірландського гангстера Стівена О'Рейлі, відомого у вузьких колах під псевдо "справжній Пабло", поховали у труні золотистого кольору з квітковими композиціями та "білим порошком".

Крім того, ми розповідали, як під час онлайн-трансляції похоронної церемонії в одній з церков північного Лондона (Велика Британія) матір не виключила камеру й пішла в душ. Жінка не змогла особисто бути присутньою на поминальній службі за покійним батьком трьох дітей, який помер від раку, й вирішила приєднатися до неї через Zoom. Однак випадково ввімкнула камеру в той час, коли ще приймала душ і була абсолютно голою.

Теги за темою
фото
Джерело матеріала
loader