Там дешево і дуже красиво: коли відкриється найкращий різдвяний ярмарок Польщі
Там дешево і дуже красиво: коли відкриється найкращий різдвяний ярмарок Польщі

Там дешево і дуже красиво: коли відкриється найкращий різдвяний ярмарок Польщі

Мовиться про ярмарок у польському Вроцлаві. Про це пише Закордон 24.

Різдвяний ярмарок у Вроцлаві готується до відкриття

Різдвяний ярмарок у Вроцлаві вважається одним із найкращих у Польщі. Казкова атмосфера ринку щороку приваблює відвідувачів з усієї Польщі та різних країн.

Дерев'яні будиночки з різноманітними товарами традиційно встановлюють в чотирьох дуже близьких місцях, й 2024 рік не виняток. Отже, святкові локації:

  • Площа Ринок,
  • вулиця Świdnicka,
  • вулиця Oławska,
  • pl. Solny.

Різдвяний ярмарок у Вроцлаві
Різдвяний ярмарок у Вроцлаві / фото з інстаграму @sopthedrone

На прилавках продаватимуть вироби ручної роботи, солодощі, глінтвейн та смачну їжу. Глінтвейн на ринку минулого року коштував всього 15 злотих.

Також там можна буде скуштувати регіональну та місцеву кухню, наприклад осципек — копчений сир із польських гір, який ви не знайдете ніде, окрім Польщі.

Якщо ви не любитель сиру, то можете поїсти ковбаски, шашлички, картопляні оладки та більш типові страви польської або міжнародної кухні.

Коли запрацює різдвяний ярмарок у Вроцлаві

Mirror пише, що різдвяний ярмарок у Вроцлаві відкриється 29 листопада та працюватиме до 7 січня 2025 року. 6 грудня там запалять різдвяну ялинку.

Інстаграм-канал wroclaw_tut зауважив, що ярмарок буде закритий на Святвечір й у перший день Різдва (24 та 25 грудня), а також 1 січня.

26 грудня ярмарок запрацює з 13:00. А 31 грудня будиночки з товарами працюватимуть до 17:00, тоді як будиночки з їжею – до 02:00 ночі 1 січня.

Аеропорт, залізничний вокзал, гамірна міська площа чи морське узбережжя – де б ви не опинилися, з додатком для переказу коштів TransferGo кожен може матеріально підтримати своїх рідних та близьких у будь-якій точці планети. Вам знадобиться лише телефон та інтернет-з'єднання.

Теги за темою
Польша
Джерело матеріала
loader