Тепло і стильно: з чим носити пуховик восени-взимку 2024/2025, щоб мати бездоганний вигляд
Тепло і стильно: з чим носити пуховик восени-взимку 2024/2025, щоб мати бездоганний вигляд

Тепло і стильно: з чим носити пуховик восени-взимку 2024/2025, щоб мати бездоганний вигляд

5 модних образів із пуховиком, які вам неодмінно захочеться повторити.

Пуховик – незамінна тепла річ, яка напевно є у кожної модниці. Це ідеальний одяг для зими, бо в ньому тепло, затишно й комфортно. І хто сказав, що у теплому одязі не можна мати стильний і розкішний вигляд? Є безліч варіантів трендових образів, які можна легко повторити. Розповідаємо, з чим носити пуховик, щоб навіть узимку мати стильний вигляд, незважаючи на морози.

Пуховик і джинси

Це ідеальне поєднання для повсякденного стилю. Найкраще підійдуть класичні сині джинси прямого крою, з ними можна одягати пуховики будь-яких відтінків. Це можуть бути куртки чорного, бежевого, жовтого й червоного кольорів, а також із різноманітними принтами. Таке вбрання можна доповнювати шкіряними масивними черевиками будь-якого кольору.

Пуховик і штани прямого крою

Стилісти рекомендують поєднувати монохромний одяг природних відтінків. Наприклад, якщо у вас куртка чорного кольору, то штани можна одягати світлі, якщо куртка в бежевому відтінку, то низ має бути такий самий або темного кольору. Тоді ви матимете бездоганний вигляд.

Пуховик і сукня міді чи максі довжини

Тут може бути безліч комбінацій і кольорових рішень. Пуховики чудово поєднуються із трикотажними сукнями, вовняними та сукнями-комбінаціями. Такий образ буде вишуканим і жіночним, навіть якщо куртка доволі об’ємна. Стилісти рекомендують моделі суконь довжини нижче коліна, вони вигідно доповнюються об’ємними пуховиками. Взуття може бути різноманітним – високі чоботи, ботильйони чи байкерські черевики.

Пуховик і трикотажний костюм

Що може бути ідеальнішим за тандем затишного трикотажного костюму та пуховика? Таке поєднання речей створить приголомшливий образ як на роботу, так і на прогулянки чи посиденьки з друзями в кафе. Довжина куртки не грає жодної ролі, адже під теплий костюм пасуватимуть будь-які пуховики.

Пуховик і джогери

Таке поєднання речей для стильних та сміливих. Джогери й об’ємний пуховик створюють ідеальний образ для прогулянок чи заміських поїздок. До такого тандему підійдуть грубі байкерські черевики, зимові кросівки або челсі.

Жіночі модні пальта 2024: що буде в тренді цього року (фото)

Яке наймодніше взуття восени-взимку 2024/2025: п’ять стильних пар для досконалого образу

Які шапки вже давно не в моді, їх ніхто не носить: чим замінити антитрендові моделі

Джерело матеріала
loader