"У селі проїхати нереально": нардеп Боблях залишив обіцяні полтавські дороги та поїхав до Туреччини
"У селі проїхати нереально": нардеп Боблях залишив обіцяні полтавські дороги та поїхав до Туреччини

"У селі проїхати нереально": нардеп Боблях залишив обіцяні полтавські дороги та поїхав до Туреччини

Нардеп Андрій Боблях нещодавно вирушив до Туреччини з інспекцією, щоб перевірити, як мешкають українські діти, евакуйовані з інтернатів після початку війни. Діти перебувають у готельному комплексі неподалік Кемера, який їм надав меценат Руслан Шостак.

За словами Бобляха, такого роду візити допомагають краще зрозуміти умови на місці, ніж просто слухати звіти. Важливо, звичайно, але полтавські виборці, здається, більше чекають, коли їхній депутат почне вирішувати проблеми ближче до будинку.

Нардеп Андрій Боблях / фото: Полтавщина

Видання "Полтавщина" повідомляє, що деякі місцеві політики вже почали готуватися до місцевих виборів 2025 року, активно привертаючи увагу виборців. Хтось бере участь у обговореннях міських питань, хтось зустрічається з людьми. Проте Боблях, зважаючи на все, більше залучений до справ загальнонаціонального рівня, ніж до місцевих проблем.

Його активність у медіа переважно пов'язана з великими подіями, такими як поїздка до Туреччини або участь у презентації доповіді омбудсмена.

Нардеп Андрій Боблях / фото: Facebook

Проте полтавці пам'ятають його обіцянки, дані ще 2019 року. Тоді, будучи кандидатом, він активно виступав за відміну депутатської недоторканності, боротьбу з корупцією та покращення комунального транспорту. Боблях заявляв, що має намір просувати законопроекти для дотацій на нові автобуси та тролейбуси у Полтаві, а також розпочати ремонт сільських доріг:

"Перші мої законопроекти стосувалися зняття недоторканності та боротьби з корупцією. Недоторканність мені не потрібна. Для мешканців Полтави щось робитиму. Впливатиму на комунальний транспорт. Я знаю, що таке маршрутки – як спекотно в салоні. Я видам законопроєкт, щоб давати місту дотації на нові автобуси та тролейбуси. Також треба у селах почати робити дороги. У селі проїхати неможливо".

Але поки що, зазирнувши на сайт Верховної Ради, про законопроєкти у цій сфері інформації немає.

Місцеві жителі, звісно, ​​оцінили його участь в інспекції умов для дітей за кордоном, але їх більше турбують повсякденні проблеми – транспорт, дороги, допомога переселенцям та іншим уразливим групам. Є відчуття, що якби Боблях більше займався міськими справами, то він отримав би більше схвалення від своїх виборців.

Крім того, Знай.ua повідомляв, підписників чатів про повістки почнуть карати: не знайдуть власників, сядуть читачі

Джерело матеріала
loader
loader