Жінка подала в суд на сусідів через півня: що трапилось
Жінка подала в суд на сусідів через півня: що трапилось

Жінка подала в суд на сусідів через півня: що трапилось

Як зазначає Oddity Central, засідання призначене на січень.

Що про це кажуть власники тварини

Власники 5-річного птаха з претензією не згодні. Вони пояснили, що дверима курника керує автоматизована система, тож двері відчиняються лише о 08:30 взимку та о 09:00 влітку. З їхніх слів, Рікко кукурікає приблизно 15 разів за 15 хвилин вранці та ще кілька разів протягом дня. О 20:00 двері в курник зачиняються.

Коли ми завели півня, ми сказали собі, щоб не заважати сусідам, подбаємо, щоб двері в курник відчинялися о 08:30. Тоді ми домовилися відчиняти його о 09:00. Ми зрозуміли, що взимку кури вже не несуть яйця, тому що їм потрібне світло. Тому взимку ми відкриваємо його о 08:30, а влітку о 9:00,
– розповів власник птаха.

Він додав, що цей судовий позов здивував його та дружину. Вони навіть відвідали всіх інших сусідів, щоб запитати, чи не заважає їм птах. Інші сусіди розповіли, що проблем з цим немає.

Довідка. Судова суперечка ґрунтується на законі, ухваленому у 2021 році, "спрямованому на визначення та захист сенсорної спадщини французького села". Власники стверджують, що живуть у "середовищі, яке завжди було сільським". Сусідка переконана, що район вже не є сільською місцевістю.

ЗМІ пишуть, що за останні роки такий випадок – вже третій. Раніше позови стосувались півнів Карузо та Моріса, які теж голосно співали. 70-річного власника Карузо суд зобов’язав припинити кукурікання, давши на це три місяці.

Теги за темою
Курйозні новини
Джерело матеріала
loader
loader