Журналіст «Ґвара Медіа» Денис Клименко потрапив під обстріл на Харківщині
Журналіст «Ґвара Медіа» Денис Клименко потрапив під обстріл на Харківщині

Журналіст «Ґвара Медіа» Денис Клименко потрапив під обстріл на Харківщині

Під час зйомки репортажу в лісі 18 жовтня почався російський обстріл, що тривав близько години. Журналіст та бійці бригади «Хартія», які його супроводжували, не постраждали.

Журналіст «Ґвара Медіа» Денис Клименко 18 жовтня потрапив під обстріл на Харківщині під час зйомки бригади «Хартія». Про це «Детектору медіа» повідомив головний редактор видання Сергій Прокопенко. 

За його словами, Денис Клименко отримав редакційне завдання зняти репортаж на напрямку Липців.

«Єдина бригада, яка нас туди супроводжувала — це була бригада "Хартія", тому що там дуже небезпечна. Ми хотіли поїхати туди, тому що є дуже мало інформації про стан цього регіону», — сказав Прокопенко.

Під час однієї зі зйомок на позиції почався російський обстріл, що тривав майже годину. На відео з моментом обстрілу, яке опублікувало «Ґвара Медіа», видно, що декілька російських снарядів впали поруч із бліндажем, в якому знаходилися військові та журналіст. Ніхто не постраждав.

За словами Сергія Прокопенка, журналіст був застрахований, і зйомки були усвідомленим ризиком. Видання висловило подяку бригаді «Хартія» за якісну допомогу у висвітленні наступу на Харківщину.

Фото: скриншот сюжету «Ґвара Медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги за темою
війна Обстріл
Джерело матеріала
loader