Apple оголосила час запуску нових Mac
Apple оголосила час запуску нових Mac

Apple оголосила час запуску нових Mac

Apple оголосила час запуску нових Mac - Фото 1

Керівник відділу маркетингу Apple Грег Джосвіак оголосив в X Twitter «захопливий тиждень» нових Mac. Очікуються кілька нових моделей з чипами M4.

Грег Джосвіак не назвав якихось конкретних моделей або точних дат. Зрозуміло лише, що йдеться про кілька оголошень, які розпочнуться 28 жовтня. Тобто йдеться більш ніж про один Mac. Повідомлення супроводжує короткий тизер з символікою Apple та Mac.

«Mac [у] ваші календарі! Попереду нас чекає захопливий тиждень оголошень, який розпочнеться вранці понеділка. Слідкуйте за оновленнями…»

Втім, у мережі з’явилися витоки про те, які моделі Apple представить найближчим часом. Марк Гурман з Bloomberg стверджує, що компанія оприлюднить «Apple Intelligence у понеділок, потім запуск M4 Mac, і звіт про доходи у четвер», а у середу, за його словами, має відбутися захід з «практичного досвіду», тобто до цього часу комп’ютери вже мають бути анонсовані. Інсайдер Сонні Діксон каже про новий Mac mini з 5 роз’ємами USB-C.

З цих та інших джерел також відомо про можливий анонс 14” MacBook Pro з чипом M4 та додатковим портом Thunderbolt, 14” та 16” MacBook Pro на M4 Pro та M4 Max, новий iMac M4, Mac mini та аксесуари Apple Magic Mouse, Magic Trackpad та Magic Keyboard.

На пост з анонсом відреагував український волонтер Ігор Лаченков. Він нагадав Грегу Джосвіаку, що нові MacBook вже опинилися в руках підсанкційних росіян цитатою свого попереднього поста на цю тему.

Apple оголосила час запуску нових Mac

«Шановна Apple та Тім Кук, ви не проти того, що ваші розробки витікають ще до релізу, особливо від людей з країн, на які накладено санкції? Можливо, вам варто взяти під контроль нелегальний експорт ваших технологій».

Apple оголосила час запуску нових Mac - Фото 3
Джерело матеріала
loader