Генштаб назвав найгарячіші напрямки фронту
Генштаб назвав найгарячіші напрямки фронту

Генштаб назвав найгарячіші напрямки фронту


На Покровському напрямку ЗСУ відбили 38 штурмових дій росіян, на Курахівському напрямку – 34 атаки.


Ситуація на фронті залишається складною. Загалом протягом минулої доби зафіксовано 148 бойових зіткнень. Про це  Генеральний штаб ЗСУ в ранковому зведенні в четвер, 24 жовтня.  
 
На Харківському напрямку війська Росії дев’ять разів штурмували поблизу населених пунктів Вовчанськ та Тихе. На Куп’янському напрямку за добу відбулося дев’ять атак загарбників. Сили оборони відбивали штурмові дії противника неподалік Піщаного, Кругляківки, Степової Новоселівки, Лозової, Вишневого та Першотравневого.

На Лиманському напрямку ворог атакував 12 разів. Намагався вклинитися в оборону поблизу Греківка, Терни, Новомихайлівка, Торське та Серебрянка. На Краматорському напрямку окупанти атакували п’ять разів у районах Ступочок, Білої Гори та Григорівки.

 
На Торецькому напрямку ворог здійснив шість атак у бік Торецька та Неліпівки. На Покровському напрямку захисники зупинили 38 штурмових і наступальних дій агресора в районах населених пунктів Селидового, Новоторецька, Лисівки, Сухої Балки, Променя, Сухого Яру, Крутого Яру, Миролюбівки, Красного Яру та Михайлівки. Найбільша концентрація ворожих атак була поблизу Селидового. Ворог активно задіював для ударів на напрямку бомбардувальну та штурмову авіацію.
 
На Курахівському напрямку Сили оборони відбили 34 атаки. Найактивніше окупанти намагалися просунутися вперед поблизу Катеринівки та Кремінної Балки. Окрім цього, ворог атакував у бік Антонівки, Новодмитрівки, Новоселидівки, Костянтинівки, Зоряного, Гострого та Дальнього, активно застосовував авіацію.
 
На Времівському напрямку противник здійснив п’ять штурмів наших позицій в районах Богоявленки, Новоукраїнки та Золотої Ниви.  На Оріхівському напрямку одну безуспішну атаку ворога відбито поблизу Новоданилівки. 
 
Чотири рази безуспішно війська РФ намагалися витіснити підрозділи Сил оборони зі займаних позицій на Придніпровському напрямку. 

За минулу добу авіація, ракетні війська і артилерія Сил оборони уразили два ворожі пункти управління, три райони зосередження особового складу, озброєння і військової техніки та п’ять артилерійських систем росіян.

Нагадаємо, минулої доби ЗСУ ліквідували 1240 окупантів. З початку повномасштабного вторгнення в Україну армія Росії втратила 684 280 військових.



Джерело матеріала
loader
loader