Honor представила оновлення MagicOS 9.0 на основі Android-15
Honor представила оновлення MagicOS 9.0 на основі Android-15

Honor представила оновлення MagicOS 9.0 на основі Android-15

HONOR анонсувала останню версію своєї операційної системи MagicOS 9.0, яка тепер базується на Android 15. Це додає низку функцій на основі штучного інтелекту до всіх сумісних телефонів Honor, які отримають ці оновлення, ще більше вдосконалюючи голосового помічника під назвою «Yoyo». «подібно до того, як Gemini зайняв місце Google Assistant.

У рамках оголошення HONOR докладно розповідає про те, як вона буде інтегрувати функції виявлення штучного інтелекту у свої телефони, які можуть допомогти користувачам виявляти шахрайство чи інший контент, створений штучним інтелектом, коли він набуває популярності у всьому світі. Під час саміту Snapdragon HONOR детально описав деякі інші функції, які будуть включені в це оновлення, а також пристрій Magic 7 Pro, де він інтегрує штучний інтелект подібно до пристроїв штучного інтелекту, таких як Rabbit R1.

Серія HONOR Magic7 стане першим у галузі інтелектуальним агентом для відкритоїекосистеми. За допомогою простого текстового або голосового повідомлення агент AI може замовити винос від імені користувача. За наявності згоди він може вчитися на звичках користувачів приймати розумні рішення, наприклад, він може зрозуміти, чи віддає перевагу користувач каві з кокосовим молоком, і відповідно замовити.

Оновлення буде розгорнуто в каталозі пристроїв HONOR протягом наступних кількох місяців, причому HONOR Magic V3 стане одним із перших, хто отримає оновлення в листопаді 2024 року. Цей складаний пристрій має на меті конкурувати з Galaxy Z Fold6 від Samsung в обох товщина та можливості програмного забезпечення ШІ.

Часова шкала Honor magic os
Джерело: GSMArena

Оновлення спочатку буде доступне в Китаї, а міжнародне розповсюдження відбудеться в майбутньому, однак точні дати, коли це почнеться, ще не підтверджено, але чи будуть описані в ньому функції штучного інтелекту повністю працювати зі сторонніми розробниками. Програми на базі Android за межами Китаю ще належить побачити.

Джерело матеріала
loader
loader