Надзвичайна історія: стала відома доля собаки, якого помітили на вершині піраміди Єгипту
Надзвичайна історія: стала відома доля собаки, якого помітили на вершині піраміди Єгипту

Надзвичайна історія: стала відома доля собаки, якого помітили на вершині піраміди Єгипту

Три роки тому мати цього пса піднялася на піраміду і народила там цуценят. Відтоді вона та її потомство зробили піраміду своєю домівкою. Про це пише The Washington Post.

Що відомо про долю Аполлона, відео з яким облетіло мережу

Нагадаємо, що нещодавно у мережіз'явилося відео, як собака обгавкує птахів на вершині піраміди Хафри. Собака заліз туди сам, і так само успішно спустився. А це друга за висотою піраміда Єгипту.

Цього пса упізнав співзасновник американського Каїрського фонду порятунку тварин Ібрагім Ельбендарі. Він розповів, що він є одним із 8 безпритульних собак, які живуть на вершині піраміди Хафри. Його звуть Аполлон, а його вік близько трьох років.

Відео з Аполлоном, яке завірусилося в інтернеті:

Ельбендарі зазначив, що найбільшим його здивуванням було побачити, як ці собаки полюють на птахів на вершині піраміди. Чотирилапі підкрадаються до ворон і підстрибують у повітря.

Він наголосив, що на території комплексу пірамід в Гізі десятки безпритульних собак, а по цілому Єгипту їх мільйони.

Рятувальна організація піклується про вуличних собак та інших тварин, які живуть у знаменитому 4500-річному комплексі пірамід та в інших місцях, але те, що може зробити група, – це "крапля в морі",
– сказала співзасновниця організації Вікі Браун.

Організація годує собак, надає їм медичну допомогу та намагається сприяти їхньому усиновленню в США. Також волонтери завжди вакцинують та стерилізують безпритульних собак перед тим, як випустити їх на волю. А ось Аполлону досі вдалося втікати від волонтерів.

Доглядачі за собаками зізналися, що вони були в захваті, коли побачили вірусне відео з Аполлоном на вершині піраміди. Волонтери сподіваються, що це приверне більше уваги до вуличних собак Каїра.

Теги за темою
Єгипет
Джерело матеріала
loader