Пішов з життя актор Рон Елі, який зіграв Тарзана у серіалі 1960-х років
Пішов з життя актор Рон Елі, який зіграв Тарзана у серіалі 1960-х років

Пішов з життя актор Рон Елі, який зіграв Тарзана у серіалі 1960-х років

Про смерть актора повідомила його донька Кірстен Казале Елі у своєму інстаграмі. Дівчина присвятила батькові зворушливий допис та зауважила, що світ втратив одного з найвидатніших людей.

Кірстен Казале Елі написала, що Рон Елі був не лише актором, але й письменником, тренером, наставником, сім'янином та лідером. Дівчина зазначила, що знала його як свого тата та сказала, що це була честь для неї.

Мій батько був моїм світом – і який неймовірний світ він створив. Він був сильним і захисником. Він був геніальним і надзвичайно смішним. Він був стоїком і чуйним. Він був динамічним і потужним. Він був моїм прикладом для наслідування і натхненням,
– поділилася Кірстен Казале Елі.

Вона зізналася, що робить все, аби бути сильною, переживаючи втрату батька. Кірстен зазначила, що її найбільше втіха – знати, що він поруч з мамою та братом. Дівчина сказала, що дуже сумує за ними всіма.

В іноземних ЗМІ з'явилася інформація, що Рон Елі помер ще 29 вересня у будинку однієї зі своїх доньок, який поблизу міста Санта-Барбара, що у штаті Каліфорнія. Однак про його смерть стало відомо лише тепер.

Що відомо про Рона Елі

  • Як пише BBC, серіал про Тарзана, чию роль виконав Рон Елі, транслювався з 1966 до 1968 року на NBC. Повідомляється, що у цей період актор зламав кілька кісток. Крім того, стверджується, що на нього нападали тварини, коли виконував одні зі своїх трюків.
  • У 2001 році Рон відійшов від акторства і став письменником. У 2014 році він трохи повернувся до своєї діяльності та з'явився у фільмі "Очікуючи амішів".
  • Рон Елі народився у Техасі 21 червня 1938 року. Спершу був одружений зі своїм шкільним коханням, але їх шлюб протривав всього два роки. Згодом актор познайомився з Валері Лундін, яка стала його другою дружиною. У цих стосунках народилося троє дітей: Кірстен, Кейтланд та Кемерон.
  • Коли Валері Лундін було 62 роки, її зарізав ножем їхній син Кемерон. Згодом поліції довелося застрелити хлопця, адже, згідно з заявою офіцера, він представляв загрозу.
Джерело матеріала
loader
loader