Ram 1500 отримав броньовану версію від Inkas
Ram 1500 отримав броньовану версію від Inkas

Ram 1500 отримав броньовану версію від Inkas

Канадський виробник броньованих автомобілів Inkas презентував захищену версію пікапа Ram 1500. Тепер, крім зловісного вигляду, він може запропонувати і максимальну безпеку.

Фахівці забезпечили круговий захист Ram 1500 так званою «легкою» бронею. Вона може захистити водія та пасажирів від куль калібру .357 magnum та .44 magnum. Броновані панелі інтегровані в дверні панелі, дах та підлогу. Також посилені стійки, встановлені куленепробивні вікна. Компанія не залишила без додаткового захисту ще й акумулятор та паливний бак.

Ram 1500 отримав броньовану версію від Inkas - Фото 1

Як і багато інших броньованих автомобілів від Inkas, Ram 1500 отримав шини із системою Run-Flat. Вона дозволяє продовжити рух у разі проколу. В оснащення включили сирену, стробоскопи, інтерком та систему оповіщення. Також є система нічного бачення для евакуації. Візуально відрізнити такий пікап від стандартного практично неможливо, тільки скло виглядає товщим.

В Inkas не стали змінювати або доопрацьовувати силову установку пікапа, але зазначили, що її показники можуть бути меншими через збільшення ваги. Тобто у рух броньований Ram 1500 наводить 3,0-літровий мотор Hurricane I6, який працює у парі з восьмиступінчастим «автоматом» і повним приводом. Ціни на цю версію моделі, на жаль, не назвали.

/
Ram 1500 отримав броньовану версію від Inkas - Фото 2
Ram 1500 отримав броньовану версію від Inkas - Фото 3
Ram 1500 отримав броньовану версію від Inkas - Фото 4
Ram 1500 отримав броньовану версію від Inkas - Фото 5
Джерело матеріала
loader