Розпухло обличчя і буде ще гірше: Сєдокова поскаржилася на здоров'я після розлучення
Розпухло обличчя і буде ще гірше: Сєдокова поскаржилася на здоров'я після розлучення

Розпухло обличчя і буде ще гірше: Сєдокова поскаржилася на здоров'я після розлучення

Сєдокова різко захворіла після розлучення зі своїм чоловіком.

Співачка українського походження Анна Сєдокова, яка мовчить про війну в Україні, але продовжує підтримувати зв'язок із країною-окупантом, опухла на тлі розлучення зі своїм чоловіком.

У Сєдокової, за даними брехливих російських ЗМІ, нібито на тлі стресу загострилася кропив'янка, а також виник набряк Квінке.

"Обличчя почало здуватися, тіло вкрилося червоними плямами. Після кількох днів кошмару, який мені влаштували, я розуміла, що це неминуче", - поскаржилася Сєдокова.

Далі, додала вона, буде гірше: необхідні співачці ліки більше не постачають у терористичну Росію. "Це означає, що попереду буде ще страшніше і болючіше", - поділилася зрадниця.

Сєдокова почала хворіти після розлучення
Сєдокова почала хворіти після розлучення / Фото Скриншот

Хто така Анна Сєдокова

Анна Сєдокова - українська поп-співачка. Здобула популярність 2000 року, ставши ведучою ранкового шоу "Підйом". Вона потрапила у "ВІА Гру" 2002 року після рішення продюсерів розширити склад до тріо. Покинувши групу 2004 року, Сєдокова почала сольну кар'єру. Вона була одружена тричі і має трьох дітей від різних чоловіків.

Сєдокова зрадницьки мовчить про війну в Україні, а також продовжує будувати свою кар'єру в терористичній Росії.

Новини шоу-бізнесу в Україні та в світі:

Раніше колишня подруга Анни Сєдокової та екссолістка "ВІА Гри" Тетяна Найник розповіла про невиліковну хворобу співачки українськогопоходження, яка мовчить про війну і жорстокий напад Росії на Україну.

Раніше також стало відомо про те, що16 жовтня Сєдокова подала заяву на розлучення з Тіммоюна судову дільницю мирового судді №150. Скандальна пара розлучається без будь-яких майнових або фінансових суперечок. За правилами, парі повинні будуть дати близько місяця на примирення, після чого шлюб буде офіційно розірвано.

Джерело матеріала
loader
loader