Назвав рішення "совковим": син зрадниці Повалій відреагував на конфіскацію її майна в Україні
Назвав рішення "совковим": син зрадниці Повалій відреагував на конфіскацію її майна в Україні

Назвав рішення "совковим": син зрадниці Повалій відреагував на конфіскацію її майна в Україні

ВАКС (Вищий антикорупційний суд) 23 жовтня конфіскував у Таїсії Повалій її майно на користь держави. На це в інстаграм-сторіз відреагував її син Денис.

Денис Повалій висловив незгоду з рішенням суду та запитав у підписників їхньої думки. Він зауважив, що не всі мешканці її будинку поділяють позицію його матері.

У нас є 5 днів, щоб подати апеляцію. Це такий натяк, щоб усі сиділи й мовчали? Невже за позицію людину можуть позбавити усього? Розумію, що вона викликає обурення у багатьох, але, по-перше, її не розділяють усі мешканці будинку, який зібралися "віджати", а по-друге, може, все ж трохи не там шукають справжніх корупціонерів?
– написав син Повалій.

Рішення про конфіскацію майна Денис Повалій назвав "совковим".

"І як можна одночасно боротися з радянською символікою і діяти такими совковими методами? Проти чого тоді воюємо? У мене тільки питання і жодної відповіді..." – написав чоловік.

Назвав рішення "совковим": син зрадниці Повалій відреагував на конфіскацію її майна в Україні - Фото 1
Денис Повалій про рішення ВАКС / Фото з інстаграм-сторіз

Нагадаємо, ВАКС задовольнив позов Міністерства юстиції проти Таїсії Повалій та конфіскував у неї автомобіль BMW, права на 9 пісень і нерухомість у Київській області.

Де зараз Денис Повалій

Після початку повномасштабного вторгнення Денис Повалій переїхав в Іспанію, де шукав роботу як музикант. Він неоднозначно висловлюється про повномасштабне російське вторгнення, хоч публікує дописи українською та англійською мовами, зрідка російською.

Син зрадниці Повалій практично не коментує діяльність матері. Після її скандального концерту у Москві на початку 2022 року він так відповідав на запитання про неї: "Це зовсім окрема її історія, до якої я не маю стосунку".

Теги за темою
Зірки
Джерело матеріала
loader
loader