Слава Дьомін прокоментував свій роман з Ксенією Мішиною
Слава Дьомін прокоментував свій роман з Ксенією Мішиною

Слава Дьомін прокоментував свій роман з Ксенією Мішиною

Слава Дьомін, український телеведучий, вирішив розповісти про свої стосунки з Ксенією Мішиною та прокоментувати чутки щодо своїх романтичних зв'язків з Лесею Нікітюк. В інтерв'ю "Люкс ФМ" він зізнався, що дійсно відчував симпатію до Ксенії, і їх часті зустрічі лише підживлювали чутки про роман.

Леся Нікітюк. Фото: скріншот youtube

Проте, стосунки не склалися, оскільки Ксенія не була готова до них, хоча вони спілкувалися про кар'єру та професійні питання. Коли мова зайшла про чутки про його стосунки з Лесею Нікітюк, Слава спростував їх, зазначивши, що вони з Лесею дуже різні за характером.

Ксенія Мішина. Фото Instagram

Він підкреслив, що не шукає жінок, яких потрібно "лікувати" або змінювати. На сьогодні ведучий зазначив, що перебуває у вільних стосунках, і його нинішня дівчина відповідає його уявленням про гармонійні відносини.

Дьомін та Мішина, фото: Instagram

Слава сказав, що важливо, щоб людина залишалася собою, і що це є ключовим для здорових стосунків. Його відкритість щодо особистого життя стала несподіванкою для прихильників, які довго гадали про його романтичні зв'язки.

Крім того, Знай.ua повідомляв, Ашотік зі "Скаженого весілля" ледь не "пішов по етапу": Арам Арзуманян згадав, що має судимість

Джерело матеріала
loader
loader