Трампу чи Гарріс: кому американці довіряють більше у питаннях економіки
Трампу чи Гарріс: кому американці довіряють більше у питаннях економіки

Трампу чи Гарріс: кому американці довіряють більше у питаннях економіки

Кому більше довіряють американці

Фінальне щомісячне опитування показало, що 44% зареєстрованих виборців більше довіряють Трампу в економічних питаннях, тоді як Гарріс отримала дещо менше – 43%, пише Financial Times. Опитування також показало, що Трамп має більшу перевагу серед виборців у питанні фінансового забезпечення.

Отже, результати свідчать про те, що економічна програма Гарріс дещо втратила позиції на останньому етапі перегонів з Трампом. Хоча Гарріс демонструє кращі результати в економічних питаннях, ніж Байден у своїй ролі кандидата від демократів, партія все ще має труднощі з переконанням виборців.

Цікаво! На запитання, чи стали вони фінансово забезпеченішими за часи президентства Трампа чи Байдена, 51% відповіли, що за Трампа їм було "набагато" або "дещо" краще. Лише 28% вказали, що їм стало краще за Байдена.

Водночас Ерік Гордон, професор Школи бізнесу Росса, зазначив, що економічні пропозиції Гарріс викликали "стільки ж розчарування, скільки й ентузіазму".

Якщо вона збирається виграти вибори, їй доведеться перемагати в інших питаннях,
– додав Гордон.

Виборці все ще незадоволені високими витратами на життя, викликаними сплеском інфляції у 2022 році, який залишив високі ціни та продовжує негативно впливати на споживчі настрої.

Теги за темою
Дональд Трамп Економіка
Джерело матеріала
loader
loader