ТЦК завітали у школи Львова: у чому причина
ТЦК завітали у школи Львова: у чому причина

ТЦК завітали у школи Львова: у чому причина

У Львові працівники ТЦК вирішили активно залучати старшокласників до військової служби. Вони вже почали проводити інформаційні зустрічі у школах, щоб розповісти учням про можливості вступу до військових навчальних закладів.

Про це стало відомо із Facebook Львівського обласного ТЦК та СП.

Ця практика не нова – подібні акції проходили і до початку повномасштабного вторгнення, але зараз вони викликають багато обговорень у соціальних мережах.

Міністр освіти і науки України Оксен Лісний вже висловив свою занепокоєність з приводу того, що багато хлопців з 10-11 класів вважають за краще їхати за кордон. Він закликав молодь залишатися в Україні та заявив, що головне – це надати їм якісну освіту, щоб вони бачили перспективи у рідній країні.

Уроки у школі / фото: Львівський обласний ТЦК та СП

Під час зустрічей у школах військові розповідають старшокласникам про те, як влаштовано українську армію, які є види озброєння та, звісно, ​​про важливість захисту батьківщини. Вони акцентують увагу на тому, що ЗСУ зараз активно розвиваються і потребують свіжих кадрів, щоб у майбутньому стати ще сильнішими.

"Сьогодні українська армія – це сила, здатна відстояти державу і дати гідну відсіч окупантам. Проте ЗСУ потребують молодих кадрів, які б формували ще сильнішу армію в майбутньому", – стверджують представники ТЦК.

Вони сподіваються, що за допомогою таких зустрічей вдасться залучити молодь та надихнути її на службу у лавах ЗСУ.

А ми нагадуємо, що українці почали активніше мобілізуватися: у ТЦК пояснюють ефективність рейдів

Раніше стало відомо, що ухилянтам готують нові штрафи – випишуть без попередження

Також Знай.ua повідомляв, українці обомліли від нової реклами Третьої штурмової на вулицях українських міст: "Наша родина виглядає так"

Джерело матеріала
loader