Український ведучий оголосив про розлучення через 16 років шлюбу
Український ведучий оголосив про розлучення через 16 років шлюбу

Український ведучий оголосив про розлучення через 16 років шлюбу

Андрій Бедняков зворушливо звернувся до своєї дружини на тлі розлучення.

Відомий український телеведучий Андрій Бедняков несподівано повідомив про те, що розлучається зі своєю дружиною.

Як написав він на своїй сторінці в Instagram, це була неймовірна подорож, завдовжки в 16 років. "Але, рано чи пізно, будь-яка подорож закінчується. Ми старалися. Чесно", - написав він.

Я буду завжди тобі вдячний! Вдячний за перший поцілунок на ескалаторі станції метро Майдан Незалежності. За тримання за руку і прослуховування пісні дорогою з Києва до Маріуполя. За овочеві салати на твоїй орендованій квартирі. За той твій танець на незручному каблуці в моїй кімнаті, через стінку від батьків. За любов до моєї Мами і сім'ї", - пише він.

Бєдняков також дякує своїй дружині за величезну віру в нього, за те, що "все зробили разом". "Але найголовніше: я тобі вдячний за двох фантастичних дітей. Найкращих дітей у світі! За це я буду вдячний тобі до кінця своїх днів", - написав він.

Він також додав, що вперше змінив контакт у своєму телефоні з "Скарб мій" на "Настя" в телефоні. "Але я не збираюся змінювати своє ставлення до тебе. Я сильно тебе поважаю і ціную. Я дуже хочу, щоб ти була щаслива", - додав він.

Хто такий Андрій Бедняков

Андрій Бедняков - український актор і телеведучий, найвідоміший як ведучий програми про подорожі "Орел і решка" і вокального шоу талантів "X-Фактор". Від початку військового вторгнення Росії в Україну, став на бік України й активно підтримував її в соціальних мережах. Біднякову заборонено в'їзд на територію Росії терміном на 50 років.

Ведучий також говорить про те, що не збирається коментувати ситуацію і просить дати парі трохи приватності.

Новини шоу-бізнесу в Україні та в світі:

Нагадаємо, раніше Бедняков заявив, що завжди намагався скоротити спілкування з Тодоренко до мінімуму, відчуваючи в ній лише марнославство в привітній обгортці. Повномасштабна війна в Україні та позиція Регіни лише підтвердили його здогадки.

Нагадаємо, раніше Андрій Бедняков показав, як російські окупанти зносять понівечену до невпізнання дев'ятиповерхівку в Маріуполі, яка багато років служила сім'ї Беднякова домом.

Джерело матеріала
loader