Близнючки, яких розлучили у пологовому, зустрілись вперше за 30 років і зробили прикре відкриття
Близнючки, яких розлучили у пологовому, зустрілись вперше за 30 років і зробили прикре відкриття

Близнючки, яких розлучили у пологовому, зустрілись вперше за 30 років і зробили прикре відкриття

Після возз'єднання пара навіть розпочала спільний бізнес.

Пара однояйцевих близнючок, розлучених одразу після народження, зробила прикре відкриття, зустрівшись вперше за 30 років.

Про це пише LADbible.

Чжан Лі та Чен Кеке з провінції Хенань, Китай, випадково знайшли одна одну в соціальних мережах 2021 року, одразу помітивши, що вони дуже схожі. Вони почали спілкуватися і виявили, що мають багато спільного.

Зрештою вони вирішили зробити ДНК-тест, який показав, що вони насправді є близнючками.

Сім'ї Лі та Кеке визнали, що сестер розлучили одразу після народження.

Поділившись своєю історією в Інтернеті, пара несподівано стала популярною, оскільки жінки стверджували, що швидко відчули неймовірний зв'язок. Побачивши можливості, пов'язані зі смаком слави, сестри вирішили розпочати бізнес у сфері електронної комерції та почали працювати разом.

Однак цей час був позначений частими конфліктами та розбіжностями, що, зрештою, призвело до того, що їхнє партнерство тривало лише три роки.

За словами Кеке, щоразу, коли вони проводили прямі ефіри для просування своїх товарів, Лі часто зникала без попередження, іноді зникала на два-три дні поспіль. Кеке поділилася: "Вона нічого не сказала, коли пішла, і я так і не змогла її знайти. Таке ставлення до роботи мені не подобається".

Ситуація погіршилася за одну ніч, коли Лі таємно вивезла всі їхні спільні речі з орендованої квартири, поки її сестра-близнючка була у від'їзді, що призвело до серйозної сварки. І хоча це було вирішено, постійна напруженість зберігалася.

Кеке стверджує, що їй завжди доводилося оплачувати їхню оренду, харчування та інші щоденні витрати, коли близнючки їздили на прямі трансляції подій. І це попри те, що Лі, очевидно, обіцяла, що вони ділитимуть витрати порівну.

Але з точки зору Лі, сестри мали дуже різні характери: вона була прямолінійною, тоді як Кеке була схильна замикатися в собі і займатися "мовчазним лікуванням".

Лі також звинувачувала Кеке у провалі багатьох їхніх проєктів, пов'язаних з прямими трансляціями, стверджуючи, що за ці роки вони втратили 600 000 юанів (3,4 млн грн). Вона додала: "Тому я сказала їй прямо, що більше не буду вести з нею прямі ефіри".

Після невдачі з прямим ефіром Лі вирішила відкрити фізичний магазин у своєму рідному місті Денфенг. Кеке приїхала туди, щоб підтримати її, але все пішло шкереберть під час палкої суперечки про управління магазином і суму інвестицій, яку кожна з них вклала у нього.

Сестри, які колись були розлучені, а потім возз'єдналися, знову розійшлися після чергової робочої суперечки в січні 2023 року. Лі, як повідомляється, накричала на Кеке, і хоча пізніше вона шкодувала про це, Кеке не змогла пробачити її і більше ніколи не повернулася.

Це було востаннє, коли сестри бачили одна одну, і відтоді вони не розмовляли понад пів року.

Джерело матеріала
loader
loader