Для найсуворіших умов: представлено екстремальний японський пікап
Для найсуворіших умов: представлено екстремальний японський пікап

Для найсуворіших умов: представлено екстремальний японський пікап

Пікап Isuzu D-Max Blade створений для важкого бездоріжжя. Він отримав позашляхові шини та захист днища, а його кліренс суттєво зріс.

У лінійці Isuzu D-Max з’явилася нова модифікація Blade. Її презентували в Австралії і там вона вже надходить у продаж за ціною від 76 990 австралійських доларів ($51 000). Про нього розповіли на офіційному сайті японського автовиробника.

Авто оснащене 190-сильним турбодизелем
Фото: Isuzu

Новий Isuzu D-Max Blade – конкурент Ford Ranger Tremor і Toyota Hilux GR Sport. Його створили в співробітництві з британською компанією Walkinshaw Automotive Group.

Дизайн Isuzu D-Max став агресивнішим завдяки новій решітці радіатора, пластиковим розширювачам арок та особливому декору. Крім того, встановили дуги в кузові, додаткову оптику і великі позашляхові шини розміром 275/65 R17. Кліренс пікапа зріс до 244 мм, а днище отримало додатковий захист.

Пікап отримав позашляхові шини, а його кліренс збільшили
Фото: Isuzu

У салоні Isuzu D-Max Blade з’явилися нові килимки, а сидіння та пороги прикрасили написами Blade. Також встановили табличку із серійним номером авто.

Важливо Повернення легенди: презентовано відроджені позашляховики Scout (фото, відео)

Новий Isuzu D-Max Blade доступний виключно з 3,0-літровим турбодизелем на 190 к. с. і 450 Н∙м та 6-ступінчастою автоматичною КПП. Вантажопідйомність пікапа становить 896 кг, також він здатен буксирувати 3,5-тонний причіп.

На сидіннях з'явилися написи Blade
Фото: Isuzu

Пікап Isuzu D-Max Blade оснащений повним приводом зі знижувальною передачею та блокуваннями диференціалів. Крім того, його підвіску посилили для бездоріжжя.

До речі, Isuzu D-Max має побратима від Mazda з дизайном у стилі кросовера CX-5.

Також Фокус розповідав про перший рамний пікап Kia.

Джерело матеріала
loader
loader