Morgan представив фінальну версію родстера Plus Six
Morgan представив фінальну версію родстера Plus Six

Morgan представив фінальну версію родстера Plus Six

Британська компанія Morgan анонсувала фінальну серію свого родстера Plus Six у фінальному варіанті виконання Pinnacle. Новинка отримала особливу комплектацію та спеціальне оздоблення.

Наступного року компанія Morgan планує представити нову флагманську модель, а поки що вона вирішила порадувати своїх фанів лімітованою версією родстера Plus Six. Для новинки підготували стильні сріблясті легкосплавні диски, широку палітру кольорів та оздоблювальних матеріалів. Відкидна кришка паливного бака з полірованою обробкою виконана у стилі гоночних машин 50-х років.

/
Morgan представив фінальну версію родстера Plus Six - Фото 1
Morgan представив фінальну версію родстера Plus Six - Фото 2
Morgan представив фінальну версію родстера Plus Six - Фото 3

Покупці зможуть вибирати з кількох ексклюзивних варіантів шкіряного оздоблення салону – Fawn, Explore або Riviera, які були створені в кооперації з відомою фірмою шкіряної Bridge of Weir. Крім спеціальної оббивки, можна замовити ще вишуканіші сидіння з унікальним рядком і вишивкою Pinnacle. Крім того, в інтер’єрі використовується натуральне килимове покриття з овчини та оздоблення з дерева тика. Особливою особливістю є алюмінієвий логотип Pinnacle, інкрустований у шпон на центральній консолі.

Morgan представив фінальну версію родстера Plus Six - Фото 4

Під капотом родстера знаходиться 3-літровий шестициліндровий двигун TwinPower Turbo від BMW, який видає 250 кВт/340 к.с. потужності та 500 Нм крутного моменту. Він працює в парі з 8-ступеневою автоматичною коробкою передач. Цей тандем дозволяє розганяти Plus Six від 0 до 100 км/год за 4,2 секунди та розвивати максимальну швидкість 267 км/год.

Morgan випустить лише 30 екземплярів версії Pinnacle, які ознаменують кінець п’ятирічного виробництва Plus Six. За цей час було збудовано близько 1000 родстерів для клієнтів з Азії, Європи та Близького Сходу. Ціни починаються від 96995 фунтів стерлінгів ($125368) у Великій Британії, включаючи ПДВ.

Morgan представив фінальну версію родстера Plus Six - Фото 5

Джерело матеріала
loader