Новий доступний електрокросовер Hyundai отримав позашляхову версію
Новий доступний електрокросовер Hyundai отримав позашляхову версію

Новий доступний електрокросовер Hyundai отримав позашляхову версію

Новий Hyundai Kona Mauna Loa отримав позашляхові шини та захисний пластиковий обвіс. Електрокросовер оснащений 218-сильним мотором і може подолати до 454 км без підзарядки.

Hyundai продовжує створювати позашляхові версії своїх кросоверів. На цей раз такий варіант з’явився в Hyundai Kona. Автомобіль представили в Японії і розповіли про нього на офіційному сайті Hyundai.

Кросовер отримав пластиковий обвіс і позашляхові шини
Фото: Hyundai

Новий Hyundai Kona назвали Mauna Loa – на честь найбільшого у світі діючого вулкана, розташованого на Гавайських островах. Усього виготовлять лише 30 таких авто вартістю від 4,95 мільйонів ієн ($32 500).

У салоні змінили оздоблення
Фото: Hyundai

За основу взяли електромобіль Hyundai Kona. Кросовер Mauna Loa відрізняється нефорбованими бамперами, бризковиками та пластиковим обвісом. Крім того, кузов покрили спеціальним захисним покриттям, а на даху встановили кріплення для багажника. До того ж, він отримав позашляхові шини розміром 205/65 R16 на чорних дисках від Weds.

Важливо Яскравий дизайн і ціна $10 500: дебютував найменший та найдешевший кросовер Hyundai (фото)

Салон Hyundai Kona Mauna Loa оздобили зносостійкими матеріалами, а на підлозі з’явилися гумові килимки. Крім того, для кросовера пропонують цікаві аксесуари на кшталт органайзера в салон, холодильника чи розкладної табуретки.

Для авто пропонують різноманітні аксесуари
Фото: Hyundai
Фото: Hyundai

Силова установка авто не зазнала змін. Новий Hyundai Kona Mauna Loa оснащений 218-сильним мотором і батареєю на 65,4 кВт∙год, а його запас ходу становить 454 км.

Раніше аналогічну позашляхову версію отримав бюджетний електромобіль Hyundai Inster.

Також Фокус розповідав, що подібний варіант з'явився в Hyundai Venue.

Теги за темою
електромобілі
Джерело матеріала
loader