Сестри-близнюки возз'єдналися через 30 років, але знову розлучилися через гроші
Сестри-близнюки возз'єдналися через 30 років, але знову розлучилися через гроші

Сестри-близнюки возз'єдналися через 30 років, але знову розлучилися через гроші

Чжан Лі і Чен Кеке, розлучені під час народження через труднощі батьків, знайшли одна одну через роки. ДНК-тест підтвердив їхню спорідненість, і сестри стали проводити багато часу разом, але невдалий бізнес незабаром розлучив їх знову.

Сестри-близнючки Чжан Лі та Чен Кеке з Китаю возз'єдналися через 30 років, але після невдалих бізнес-підприємств віддалилися одна від одної. Одна з жінки зникла разом із початковим капіталом. Про це пише SCMP.

Близнюки, родом із центральної китайської провінції Хенань, були розлучені при народженні й жили в різних сім'ях. Довгі роки вони перебували на відстані в 50 км один від одного.

У сільських районах Китаю деякі збіднілі батьки віддають своїх новонароджених дітей незнайомим людям у надії на краще життя. Такі неофіційні усиновлення є незаконними без офіційних документів.

У березні 2021 року 30-річна Чжан Лі виявила в соціальних мережах відео, на якому була зображена схожа на неї жінка на ім'я Чен Кеке. Поспілкувавшись, вони зрозуміли, що в них не тільки однаковий день народження, а й однакова група крові, інтереси і навіть схожі модні пристрасті. Вони звернулися в лікарню для проведення ДНК-тесту, який підтвердив, що вони сестри-близнюки. У той час вони жили в різних місцях у провінції Хенань.

Емоційне возз'єднання сестер потрапило в заголовки газет по всьому Китаю
Фото: Weibo

Їхнє емоційне возз'єднання потрапило в заголовки газет по всьому Китаю. Чжан, старша сестра, згадувала про поїздки, в які вона брала Чен.

"Ми їздили в Пекін, щоб спробувати качку по-пекінськи, а також відвідали Бунд і вежу "Східна перлина" в Шанхаї. Ми були такі щасливі тоді", — згадує Чжан.

Чен розповіла про своє давнє бажання мати старшу сестру.

"Після того як ми познайомилися, я залишалася з нею майже щодня. Я просто хотіла проводити з сестрою кожен момент. Мені так багато хотілося поділитися з нею", — каже Чен.

Потім сестри об'єднали зусилля, щоб продавати на Douyin продукти і товари для життя. У цей час вони їздили в різні міста Хенані та південного Китаю, щоб вести онлайн-продажі. Попри велику базу шанувальників, бізнес стикався з труднощами й працював у збиток.

Сестри стали проводити багато часу разом, але невдалий бізнес незабаром розлучив їх знову
Фото: SCMP

Зрештою Чен засмутився і звинуватив Чжан у тому, що вона нехтує бізнесом, часто повертаючись до свого рідного міста. Молодшій сестрі доводилося покривати всі витрати на проїзд, оренду та харчування. Чжан, однак, пояснила їхній конфлікт особистісними відмінностями: "Я говорю прямо, а моя сестра схильна до того, щоб усе зам'яти". Вона також вказала на Чен як на ключовий фактор у їхньому невдалому підприємстві, заявивши, що втратила понад 500 000 юанів (2,9 млн гривень) під час спільної роботи.

На початку лютого вони відкрили ресторан у Хенані, сподіваючись почати все з чистого аркуша, але розбіжності з приводу управління та інвестицій призвели до повного розриву. Згодом Чен забрав понад 20 000 юанів зі спільних коштів і заблокувала всі контакти з Чен. Вона відкинула звинувачення в крадіжці, стверджуючи, що забрала свою частку і повернула решту грошей інвесторам після виплати зарплати та орендної плати.

Раніше Фокус повідомляв, що дівчина розбила скарбничку, яку батько наповнював роками. Подарунок дочки напередодні її випускного підкорив серця мільйонів глядачів в інтернеті. Маса Тукуафу сховав зворушливу записку всередині скарбнички.

Також стало відомо, що чоловік знайшов свого "двійника" з минулого. Фокс Райкер натрапив на фотографію Антоніо Вальса, свого прапрадіда по материнській лінії. Знімок одразу привернув увагу чоловіка через його схожість із предком.

Теги за темою
Китай Гроші Бізнес
Джерело матеріала
loader
loader